Cursussen

Korte bandcursus volwassenen

Info

Op 12 mei 2022 start onze korte instapcursus pop en improviseren voor volwassen muzikanten (18+) weer. In deze cursus van 6 lessen gaan saxofoondocent Mark Lenselink en keyboarddocent Steven Hupkens met de groep aan de slag om bestaande pop- en bluesnummers op een eigen manier uit te voeren. Ingrediënten: samenspel, stijlen en (laagdrempelig) leren improviseren.

De cursus start op 12 mei en bestaat uit 6 lessen op donderdagavond van 21.00 tot 22.00 uur. De kosten bedragen 85 euro voor muzikanten van buitenaf. Voor wekelijkse leerlingen van de muziekschool is deelname gratis, twee wekelijkse leerlingen betalen 45 euro. Inschrijven kan via de knop hieronder.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Tarieven Docenten

Onderstaande docenten geven les in Korte bandcursus volwassenen

Steven Hupkens

Steven Hupkens verzorgt lessen piano en keyboard in Barneveld en Voorthuizen.

Ik ben piano gaan spelen, omdat ik de klank van dit instrument het mooist vind. Bovendien kan je er alle liedjes en stijlen op spelen die er bestaan: klassiek, pop en jazz.

Als je bij mij op les komt, leer ik je alle liedjes spelen die je maar wilt. Zoals de liedjes die je op school zingt of een mooi pianostuk dat je op de radio hebt gehoord. Voor mij is het lesgeven de ultieme manier om het plezier van het muziek maken over te brengen op jongere generaties.

Als ik geen muziekles geef, sport ik heel graag. Zo heb ik meerdere keren de marathon gelopen.

Mark Lenselink

Mark Lenselink geeft saxofoonlessen en begeleidt de improvisatieband van de muziekschool.

Mark Lenselink studeerde in 1991 af aan het Hilversums Conservatorium als klassiek saxofonist, maar heeft daarnaast veel affiniteit met lichte muziek. Al in zijn middelbare schooltijd speelde hij in verschillende popbands. Later kwamen daar vele andere stijlen bij, zoals blues, rock, soul, jazz en salsa.

Na zijn conservatoriumopleiding volgde hij bovendien enkele jaren improvisatielessen. Na enkele jaren als saxofoondocent in de harmonie- en fanfarewereld te hebben gewerkt, kreeg hij in 1999 een vaste betrekking bij Muziekschool Barneveld en een jaar later bij centrum voor de kunsten 't Venster in Wageningen. Hij wil vooral het plezier in het muziek maken overbrengen aan zijn leerlingen.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Nieuwsgierig geworden? vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen snel contact met je op.

INSCHRIJVEN 2022-2023