Cursussen

Jeugdtheaterweek 2022

Info

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar? Wat als jij het voor het zeggen had in het theater, hoe zou een voorstelling er dan uitzien? Als je het theater een weekje mocht overnemen…wat zouden je ouders en vrienden dan aan het einde van die week aantreffen in het theater?

Wil jij een week lang de baas van het theater zijn? Dan is de Jeugdtheaterweek echt iets voor jou, want daar kan je je creatieve ei helemaal kwijt: zingen, gitaar spelen, beeldende kunst, toneelspelen, dansen of songwriting. Het kan allemaal!

Als je je inschrijft voor de Jeugdtheaterweek mag je drie workshops volgen bij professionele docenten en op vrijdag maak je met alle deelnemers samen een mooie eindpresentatie in de kleine zaal van het Schaffelaartheater.

Praktische informatie:
  • Kosten: 59 euro (inclusief 3 workshops, een repetitiedag en eindpresentatie, een gratis toegangskaart voor de eindpresentatie, limonade en snacks)
  • Locatie: Schaffelaartheater Barneveld
  • Data en tijden:

Workshoptijden:

24 oktober: 10:15-12:15 en/of 13:00 tot 15:00 *

25 oktober: 10:15-12:15 en/of 13:00 tot 15:00 *

26 oktober: 10:00-12:00

Slotdag:

28 oktober: Repeteren: 10:15-12:15 en 13:00-16:00*

Eindpresentatie:16:15-17:00

*Als je op één dag 2 workshops volgt, mag je in het theater je lunch eten en wachten op de volgende workshop, er zijn begeleiders in het theater aanwezig.

Schrijf je vóór 17 oktober in via onderstaande knop, zodat jij één van de 60 theaterbazen kan zijn!

INSCHRIJVEN JEUGDTHEATERWEEK

Aanbieders:

–        Muziekschool Barneveld: Zang: Gaby Kaihatu, Gitaar: René van Opstal
–        Toneelvereniging W.I.K.: Susannah Iseger
–        Beeldend: Julia Borsboom
–        Dans: Balletschool Desiree Nillessen
–        Songwriting: Dorpsdichter Brigitte Veltman

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Jeugdtheaterweek 2022

Gaby Kaihatu

Gaby Kaihatu verzorgt de lessen zang lichte muziek.

Ik ben gaan zingen, omdat in ons gezin altijd heel veel muziek werd gemaakt. Zingen kwam net zo natuurlijk als praten!

Als je bij mij op les komt, kan ik je leren hoe je je stem bewust(er) kunt gebruiken. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen en wordt zingen steeds leuker! Of je nu pop, soul, rock, Nederlandstalig, jazz, musical of kleinkunst wilt zingen, bij mij kan je voor al deze stijlen terecht. Niet alleen werken we aan techniek, maar zeker ook aan timing en tekstbehandeling.

Als ik geen muziekles geef, treed ik op met Vocalgroup Sisters of met mijn eigen jazz combo. Ook werk ik in studio’s en verzorg ik backing vocals, o.a. bij het Discophonic Orchestra. Verder schrijf ik songteksten in opdracht. En als ik dán nog tijd over heb, ga ik graag eten met vrienden, kijk ik een serie op Netflix of ga ik lekker naar buiten met ons hondje.

Kijk voor meer informatie over Gaby Kaihatu op www.vocalsbygaby.nl, www.vocalgroupsisters.nl en www.highsocietyjazz.nl.

René van Opstal

René van Opstal verzorgt de gitaarles in Voorthuizen.

Ik ben gitaar gaan spelen, omdat muziek (leren) maken altijd een deel is geweest van mijn opvoeding. Het was net zo gewoon als leren fietsen.

Als je bij mij op les komt leer je gitaarspelen als ware het lopen en praten, want muziek maken is iets heel natuurlijks wat iedereen eigenlijk allang kan.

Als ik geen muziekles geef, dan geef ik eigenlijk toch muziekles. En zonder gitaar te spelen, speel ik eigenlijk toch altijd wel gitaar. Dat is namelijk niet iets wat op commando aan of uit te zetten is. Het is er gewoon. Ook doe ik graag aan Tai Chi, Yoga en schaatsen.

Meer informatie over René van Opstal is te vinden op www.renevanopstalgitaar.nl

INSCHRIJVEN 2022-2023