Cursussen

Kinderliedjes begeleiden op ukelele

Info
Zing jij wel eens liedjes voor je kind? Zou het dan niet leuk zijn om jezelf hierbij te kunnen begeleiden op een instrument? In deze cursus leer je ukelele spelen aan de hand van Nederlandse kinderliedjes. De ukelele is een leuk instrument dat makkelijk te leren is. Met een paar akkoorden kun je al veel liedjes spelen. De cursus wordt op dit moment aangeboden in De Wardborg in Garderen.
Praktische informatie
  • Startdatum en tijd Garderen: donderdag 23 maart, 11.00-11.45 uur
  • 6 lessen
  • Kosten: 54 euro (18 tot 21 jaar, vanaf 21 jaar 64 euro) inclusief leeninstrument (met mogelijkheid tot koop)
  • Docent Laurine Jansen

Je kunt inschrijven via de knop hieronder.

INSCHRIJVEN 2023-2024

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Kinderliedjes begeleiden op ukelele

Laurine Jansen

Laurine Jansen verzorgt de gitaarcursus Op Toonhoogte, de bandcursus Opwekking, de cursus Kinderliedjes begeleiden op ukelele, ze geeft gitaarles, muziekles op maat en muzieklessen op basisscholen. Ook dirigeert ze het Barnevelds Jeugdorkest.

Van jongs af aan speel ik al veel soorten instrumenten, zoals orgel, blokfluit, gitaar, ukelele, piano, venova (soort saxofoon) en citer. Er zijn zoveel mooie instrumenten! Ook zing ik graag: klassieke muziek als sopraan, maar ook gewone (christelijke) liederen. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn werk als muziekdocent.

Als je les krijgt van mij, zorg ik ervoor dat je nieuwe dingen leert, maar ook altijd een succeservaring hebt, iets wat plezier geeft of wat je al goed kunt.

Als ik niet bij de muziekschool werk, geef ik via mijn eigen praktijk les in liedbegeleiden met gitaar en ukelele of werk ik in de tuin.

 

INSCHRIJVEN 2023-2024