Cursussen

Muziek speeltuin Speciaal

Info

De cursus Muziekspeeltuin Speciaal is speciaal voor kinderen met een verstandelijke beperking. Samen met een ouder/verzorger gaan de kinderen muziek ontdekken. De cursus staat onder begeleiding van Laurine Jansen. Zij werkt als muziektherapeut bij de Rozelaar.

Praktische informatie:

  • 10 groepslessen voor 5 à 8 kinderen
  • Voor kinderen van 4 t/m 12 met een verstandelijke beperking
  • Kosten bedragen €85 voor 10 lessen
  • Woensdag 15.15 tot 16.00 uur
  • Data: n.t.b.

Maak uw interesse kenbaar door vrijblijvend in te schrijven via onderstaande button

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Tarieven Docenten

Onderstaande docenten geven les in Muziek speeltuin Speciaal

Laurine Jansen

Laurine Jansen verzorgt de cursus Muziekspeeltuin Speciaal, de gitaarcursus Op Toonhoogte, geeft gitaarles, muziekles op maat en geeft muzieklessen op basisscholen.

Van jongs af aan speel ik al veel soorten instrumenten, zoals orgel, blokfluit, gitaar, ukelele, piano, venova (soort saxofoon) en citer. Er zijn zoveel mooie instrumenten! Ook zing ik graag: klassieke muziek als sopraan, maar ook gewone (christelijke) liederen. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn werk als muziektherapeut en muziekdocent.

Als je les krijgt van mij, zorg ik ervoor dat je nieuwe dingen leert, maar ook altijd een succeservaring hebt, iets wat plezier geeft of wat je al goed kunt.

Als ik niet bij de muziekschool werk, geef ik muziektherapie bij de Rozelaar, geef ik via mijn eigen praktijk les in liedbegeleiden met gitaar en ukelele of werk ik in de tuin.

 

INSCHRIJVEN 2022-2023