Cursussen

Projectkoor Coro Allegro

Info

In seizoen 2018-2019 werken zangers van Muziekschool Barneveld mee aan het jaarlijkse Schaffelaarconcert van het Barnevelds Kamerorkest. Voor volwassen zangers (vanaf 18 jaar) is er het nieuwe projectkoor Coro Allegro. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar zangers.

Ervaring met zingen en het notenschrift is handig, maar niet noodzakelijk. Bereidheid om thuis te oefenen is wel prettig. De repetities voor het koor vinden vanaf 4 oktober wekelijks plaats op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur. Instromen kan nog tot 15 november. Het projectkoor staat onder leiding van Hanneke van Dijk, docent klassieke zang bij de muziekschool. De kosten bedragen 89 euro voor leerlingen en 149 euro voor zangers van buitenaf. Er zijn in totaal 20 lessen. Inschrijven kan via onderstaande button.

Opgeruimd!
Het concert Opgeruimd! van het Barnevelds Kamerorkest is een combinatie van muziek, verhaal en zang. Het verhaal gaat over een uilenfamilie, die een gelukkig leventje leidt bij het meer in een kleine vallei, totdat ze op een kwade dag zien dat het helemaal niet goed gaat met de natuur. Wat is er aan de hand? Wat is dat voor een troep daar in het water? Op muziek uit o.a. Dido & Aeneas van Purcell is een bij het verhaal passende Nederlandstalige tekst geschreven. De voorstelling, die geschikt is voor het hele gezin, vindt plaats op 2 februari 2019 om 14.30 uur in het Schaffelaartheater.

Inschrijven

Docenten

Onderstaande docenten geven les in Projectkoor Coro Allegro

Geen docenten gevonden

Inschrijven