Cursussen

Reis door de teken- en schilderwereld

Info

In deze cursus reizen we kriskras door de teken- en schilderwereld. Vaardigheden als het klassieke landschap of het stilleven worden afgewisseld met experimenten. Vaste elementen zijn waarneming en fantasie, de juiste werkhouding, materiaalgebruik, compositie en speelse oefeningen.

Centraal bij deze cursus staat de vreugde van het ontdekken. In een rustig tempo bouwen we een werkstuk op. Elke les sluiten we af met een werkbespreking. Ook eigen wensen van de deelnemers worden zoveel mogelijk meegenomen, dus laat je horen.

Praktische informatie
  • Doelgroep: volwassenen, zowel beginners als gevorderden
  • Data: start dinsdag 1 november
  • Tijdstip: 19.30-21.30 uur
  • Duur cursus: 12 lessen
  •  Kosten: €289
  • Docent: Ina Cheddie

Schrijf je in via onderstaande knop of vraag eerst een gratis proefles aan.

Tijdens onze Atelierweek kun je op dinsdag 18 oktober om 19.30 uur een gratis proefles volgen. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden.

Proefles aanvragen

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Reis door de teken- en schilderwereld

Ina Cheddie

Ina Cheddie geeft de cursus Reis door de teken- en schilderwereld.

Mijn passie is het overbrengen van liefde voor beeldende expressie. Ik zie een les vooral als een werkplaats. Centraal staat het doen, het creatieve proces. Theorie en ambachtelijke vaardigheden, hoe belangrijk soms ook, komen meestal op de tweede plaats. Het liefst gaan de cursisten doorgaans gewoon aan de slag, voorzien van concrete instructies. Tijdens dit proces stuur ik waar nodig. Ik peil ambitie en niveau van de groep en leg de lat net iets hoger. Het motto is: De lat hoog, de drempel laag.

Proefles aanvragen

INSCHRIJVEN 2022-2023