Speel mee in het Barnevelds Jeugdorkest

Terug naar overzicht

Bij Muziekschool Barneveld staat samenspelen hoog in het vaandel. Alle leerlingen hebben daarom de kans om mee te spelen in een ensemble, orkest of band. Op 31 oktober gaat het Barnevelds Jeugdorkest (BJO) van start.

In dit kersverse orkest, dat onder leiding staat van Menne Smallenbroek, vinden blazers, strijkers en slagwerkers van 8 tot 25 jaar een plaats. Zowel beginnende als gevorderde leerlingen zijn welkom. Speel jij viool, cello, harp, dwarsfluit, panfluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, gitaar, piano of slagwerk? Meld je dan snel aan voor dit leuke orkest! Het is de bedoeling dat het orkest in de nabije toekomst ook voor jonge muzikanten van buiten de muziekschool open staat. Voor leerlingen van de muziekschool is meespelen gratis. Het Barnevelds Jeugdorkest repeteert iedere dinsdag van 17.30 tot 19.00 uur.

Repertoire
Het BJO gaat verschillende stijlen klassieke muziek spelen. Te denken valt aan het Allegretto uit de 7e symfonie van Beethoven, maar ook aan een Ierse volksdans, zoals Lord Of The Dance van Ronan Hardiman. In het voorjaar van 2018 staat het eerste concert van het BJO op het programma.