header

TEAM

Jeroen Ardesch - docent hoorn, trombone, euphonium en bariton - Muziekschool Barneveld
Jeroen Ardesch

Vanaf seizoen 2022-2023 geeft Jeroen Ardesch de lessen hoorn, trombone, euphonium en bariton.

Jeroen Ardesch - docent hoorn, trombone, euphonium en bariton - Muziekschool Barneveld
Fluit docent Sjonette van Atten
Sjonette van Atten

Sjonette van Atten geeft lessen dwarsfluit en panfluit op onze locaties in Barneveld en Voorthuizen. Daarnaast werkt zij op het kantoor van de muziekschool als coördinator cursorisch onderwijs.

Als jong kind ben ik begonnen met pianospelen. Ik vond en vind piano een prachtig instrument. Ik heb altijd de wens gehad om meerdere instrumenten te spelen en mijn grootste liefde werd de dwarsfluit. Wat een mooie heldere, warme klank! Zo melodieus en de fluit ziet er nog mooi uit ook. Omdat panfluit een beetje dezelfde manier van blazen heeft, wilde ik dat ook wel eens proberen. Ook de panfluit heeft mijn hart veroverd.

Als je bij mij op les komt, gaan we heerlijk muziek maken en ontdekken samen welke muziek bij jou past. Ik vind samenspelen erg inspirerend en zoek altijd naar muziek die je met een groepje kan spelen. Als je het leuk vindt, kan je meerdere keren per jaar meespelen op een leerlingenconcert.

Als ik geen muziekles geef, ga ik graag naar buiten. Rugzak mee, tent erin en de bergen in. Heerlijk wildkamperen. Waar mogelijk een kampvuurtje en wakker worden midden in de natuur. Ook lees ik graag en ben ik regelmatig in een mooi museum te vinden.

Fluit docent Sjonette van Atten
Jos Baggermans - docent Saxofoon - Muziekschool Barneveld
Jos Baggermans

Jos Baggermans is docent saxofoon en dirigent van saxofoonorkest SaxUs en het Barnevelds Jeugd Kamerorkest.

Jos Baggermans - docent Saxofoon - Muziekschool Barneveld
Coen Beijer docent gitaar
Coen Beijer

Coen Beijer is gitaardocent bij Muziekschool Barneveld. Hij verzorgt de lessen akoestische gitaar.

Ik ben gitaar gaan spelen, omdat de gitaar misschien wel het meest gehoorde instrument is en hij in alle genres thuis is. Het leuke van de gitaar is dat je er tegelijk de melodie en de begeleiding op kan spelen. Het is handig dat je de gitaar overal mee naartoe kan nemen. En de klank is steeds anders: vol, vurig, teder, scherp, zwoel.

Als je bij mij op les komt, gaan we direct aan de slag en kun je vanaf les 1 liedjes spelen en begeleiden. Ik doe suggesties voor liedjes, maar hoor ook graag wat jij leuke muziek vindt. Zo leren we van elkaar een heleboel nieuwe muziek kennen. Dat gaat op het gehoor, met videofilmpjes, met noten en tabs. Je huiswerk en heel veel lesmateriaal staat steeds online op mijn website www.vancoen.nl.

Als ik geen muziekles geef, bezoek ik concerten, opera’s, films en musea. Ik ben gek op koken en bakken, hoe ingewikkelder hoe liever. Ook knutsel ik graag met software, websites en computers. En ik hou van fotograferen, zoals je op deze website kunt zien.

Naast zijn werk als gitaardocent werkt Coen op de muziekschool als coördinator Communicatie, Proms , (Jong) Talentklas, Externe samenwerking en ICT.

Coen Beijer docent gitaar
Suzanne van Berkum

Suzanne van Berkum geeft de fagotlessen bij Muziekschool Barneveld. Ze stelt zich hieronder graag aan je voor:

Ik ben fagot gaan spelen, toen ik het instrument had leren kennen door het muzikale sprookje 'Peter en de Wolf'. Het veelzijdige instrument, de bas onder de houten blaasinstrumenten, met zijn warme, diepe klank heeft mij sindsdien niet meer losgelaten. En dan is de fagot ook nog eens een instrument dat in vrijwel ieder ensemble en orkest opduikt; dus aan samenspeelmogelijkheden heeft de fagottist geen gebrek!

Als je bij mij op les komt, gaan we aan de slag om het instrument met al zijn 'klepjes en knopjes' stap voor stap te leren kennen. Ademtechniek, de vorm van de mond, de vingertechniek, de bassleutel, houding... Zo komt er van alles kijken bij het fagotspelen. De stukken die fagottisten spelen zijn hoofdzakelijk klassieke muziekstukken, maar als je interesse breder is, kunnen we ook muziek uit andere genres spelen.

Als ik geen fagotles geef, ben ik vaak aan het repeteren, met orkesten of ensemble, of concerten aan het geven, her en der door het land. En als ik dan een keer helemaal geen fagot in mijn handen heb, is de kans groot dat ik op de fiets zit, of met een verrekijker naar vogels aan het turen ben.

Julia Borsboom - docent beeldend - Muziekschool Barneveld
Julia Borsboom

Julia Borsboom geeft de cursussen Kinderatelier. Zij is beeldend kunstenaar en sinds 2006 geschoold om kunstprojecten voor kinderen en jongeren te ontwikkelen en uit te voeren. 'Kinderen in aanraking brengen met kunst vind ik belangrijk, kunst scherpt de zintuigen. Kunst laat kinderen op een andere manier naar de werkelijkheid kijken. Kunst zoekt naar authenticiteit, eigenheid. Door met kunst bezig te zijn, zelf iets te maken of te praten over kunst laten kinderen iets van zichzelf zien en ontdekken ze wat zijzelf en anderen mooi of belangrijk vinden. Kunst betekent: goed nadenken, uitproberen, verbanden leggen en keuzes maken. Niets is fout!' aldus Julia.

Julia Borsboom - docent beeldend - Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Arianne de Bruin

Arianne de Bruin geeft de cursus Teken & schilder met een thema.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Maurits Bunt

Maurits Bunt verzorgt de lessen orgel, klavecimbel en beiaard bij Muziekschool Barneveld.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Boaz Ceelen

Boaz Ceelen geeft lessen drums en slagwerk in Barneveld en Voorthuizen.

Ik ben begonnen met slagwerk spelen bij muziekvereniging Crescendo toen ik 5 jaar was. Dit ben ik destijds gaan doen omdat ik de drummer altijd het stoerste vond van het orkest of de band. Na verloop van tijd sloeg mijn passie voor slagwerk om naar drummen. Sindsdien ben ik niet meer weg te halen achter mijn drumstel en is het echt mijn passie geworden!
Bij mij in de les staat plezier centraal! In de les behandelen we muziek en genres die je zelf leuk en interessant vindt, maar ook de essentiële dingen om een goede allround drummer te worden. Ik hoop dat ik je net zo enthousiast kan maken over muziek als ik dat zelf ook ben!
Naast het lesgeven ben ik veel bezig als drummer bij verschillende bandjes. Variërend in genres van prog/symfo rock, metal en pop. Bij deze bands ben ik naast het drummen ook veel bezig met de songwriting kant van de muziek. Ook speel ik nog steeds in orkesten en slagwerkgroepen.
Medewerker Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Ina Cheddie

Ina Cheddie geeft de cursus Reis door de teken- en schilderwereld.

Mijn passie is het overbrengen van liefde voor beeldende expressie. Ik zie een les vooral als een werkplaats. Centraal staat het doen, het creatieve proces. Theorie en ambachtelijke vaardigheden, hoe belangrijk soms ook, komen meestal op de tweede plaats. Het liefst gaan de cursisten doorgaans gewoon aan de slag, voorzien van concrete instructies. Tijdens dit proces stuur ik waar nodig. Ik peil ambitie en niveau van de groep en leg de lat net iets hoger. Het motto is: De lat hoog, de drempel laag.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Piano docent Hans-Erik Dijkstra
Hans-Erik Dijkstra

Hans-Erik Dijkstra geeft sinds maart 2019 pianoles op Muziekschool Barneveld.

Ik ben piano gaan spelen, omdat ik de klank van de piano al heel jong prachtig vond. Ik vind het mooi dat je met dit instrument een heel orkest na kunt doen. Met de ene hand de melodie en met de andere de begeleiding. Toch begon ik mijn muzikale loopbaan op de klarinet en saxofoon. Pas op mijn 13e begon ik met pianolessen. Op het Conservatorium ontdekte ik dat je met piano veel kanten uit kunt. Het begeleiden van zangers en instrumentalisten, begeleiden van koren, kamermuziek, theater- en kindervoorstellingen. En dat is wat ik naast het lesgeven nog steeds doe.

Als je bij mij op les komt, vind ik het belangrijk dat je met veel plezier piano leert spelen. Samen met jou probeer ik muziek uit te zoeken die bij je niveau of muzikale interesse past. Dat kan variëren van klassiek tot pop. Tegenwoordig zijn er zoveel goede pianomethodes waarbij elk genre muziek aan bod komt en waarbij je een goede technische basis krijgt. Dit geldt ook voor volwassenen die op latere leeftijd piano willen leren spelen. Op drie muziekscholen geef ik met veel plezier les aan leerlingen in de leeftijd van 5 tot 80 jaar.

Als ik geen muziekles geef, vind ik het leuk om erop uit te gaan. Steden te bezoeken, maar ook theater en concerten. Ik hou van zwemmen en wandelen. Maar ook vind ik het leuk in mijn vrije tijd te componeren en arrangeren. Met collega's Sjonette van Atten, Evelyn Heuvelmans , Tineke van der Meulen en Sylvia Schildkamp vorm ik al jaren het Animando-Ensemble.

Piano docent Hans-Erik Dijkstra
Medewerker Muziekschool Barneveld
Peter Doest

Peter Doest geeft drumlessen bij Muziekschool Barneveld.

Ik ben gaan drummen, omdat ik als kind op van alles en nog aan het tikken was. Mijn ouders kregen al snel door dat dit niet zomaar op zou houden. Vanaf mijn zesde jaar mocht ik slagwerk spelen in een orkest. Daar kon ik naar hartenlust muziek maken en ontwikkelde ik een sterke voorkeur voor drums.

Als je bij mij op les komt, ga je vooral een leuke tijd hebben! We gaan natuurlijk veel drummen. Ik ga je proberen zo enthousiast te maken voor het instrument dat je er thuis ook alleen maar achter wilt zitten.

Als ik geen muziekles geef, ben ik of in mijn winkel te vinden waar ik nieuwe en gebruikte drums verkoop (wereldwijd) of ik zit in de studio of op een podium en ben zelf aan het drummen.

Meer informatie over Peter Doest staat op zijn website.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Abdel Essamani

Abdel Essamani geeft gitaarlessen op Muziekschool Barneveld.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Anne Frijns

Anne geeft pianoles bij Muziekschool Barneveld.

Toen ik acht was, begon ik met pianospelen en ik ben er nooit mee opgehouden! Er stond een piano bij ons thuis en dankzij wat hulp van mijn familie kon ik al wat liedjes voordat ik op les ging. Het leukste aan pianospelen vind ik de veelzijdigheid van het instrument: met de 88 toetsen kun je een heel orkest nadoen, helemaal in je eentje! Alle kleuren zijn er: de heldere hoge toetsen, het warme midden en de diepe, volle lage klanken.
Als je bij mij op les komt, leer je met zelfvertrouwen te spelen. Alles komt aan bod: techniek, frasering, creativiteit en theorie. Ik vind het belangrijk om je uit te dagen, maar ook dat je met een goed gevoel en zelfvertrouwen de les uit gaat.
Als ik geen pianoles geef, ga ik graag zelf achter de piano zitten. Het liefst maak ik samen muziek, bijvoorbeeld met mijn zus die violiste is. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en ben ik gek op planten en dieren.
Medewerker Muziekschool Barneveld
cellodocent Judith Groen
Judith Groen

Judith Groen geeft cellolessen bij Muziekschool Barneveld.

Ik ben cello gaan spelen, omdat ik een concert hoorde waar de cellosuites van Bach werden gespeeld. Daar kreeg ik echt kippenvel van, zo mooi! Ik speelde al blokfluit, wat een goede basis gaf en ben toen overgestapt naar de cello.
Als je bij mij op les komt, gaan we werken aan de mooie celloklanken en -kleuren. Het zo natuurlijk mogelijk verbinden van muzikaliteit en techniek op de cello vind ik belangrijk. Plezier in muziek maken staat voorop. Wel is een goede basistechniek nodig, waar we aan gaan werken. Ik wil de muzikaliteit van iedere leerling zo goed mogelijk tot uiting brengen.
Meer over mijn werk als cellist is te vinden op www.colourcollective.nl.
cellodocent Judith Groen
Rik Helmes

Rik Helmes geeft pianolessen bij Muziekschool Barneveld.

Ik heb voor dit instrument gekozen, omdat er al een piano in ons huis was, en ik mijn broer en zus daarop hoorde spelen. Dat wilde ik ook! De piano is een veelzijdig instrument, waarop je heel veel muziek in diverse stijlen kan spelen. Je kan zelf al mooie muziek maken, maar daarnaast kan je ook goed met anderen samen spelen.

Als je les van mij hebt, leer je allereerst het instrument kennen. De toetsen, de geluiden en al snel komt het notenschrift aan bod. Aan de hand van lesboeken, speelboeken, werkboek en heel veel verschillende muziek krijg je een basis in het piano spelen. Als deze basis er is, kunnen we steeds meer werken aan stukken van je eigen voorkeur. Techniek blijft belangrijk, maar muzikaliteit en speelplezier staan voorop!

Als ik geen les geef, dan ga ik graag op pad. Soms duik ik in de geschiedenis van landen en steden, een andere keer wandel of fiets ik in de natuur. Daarnaast doe ik graag dingen met mijn gezin en natuurlijk speel ik ook zelf veel piano. Regelmatig begeleid ik koren en speel ik samen met zangers en met andere instrumenten, soms zelfs in een orkest.

Piano docent Peter Henriks
Peter Hendriks

Peter Hendriks verzorgt pianoles en keyboardles bij Muziekschool Barneveld.

Piano docent Peter Henriks
Evelyn Heuvelmans

Evelyn Heuvelmans verzorgt lessen hobo, piano en blokfluit bij Muziekschool Barneveld.

Als kind ben ik begonnen met blokfluit- en later pianolessen. Toen ik 12 was ben ik hobo gaan spelen, omdat iemand zei dat hobo heel goed bij me zou passen. Ik werd verliefd op de zangerige klank, de eindeloze mogelijkheden om samen te spelen, maar toch ook het solistische karakter. Maar ik hou evenveel van de veelzijdigheid van de piano en de klank van de blokfluit. Ik vind het heel fijn om nu les te mogen geven op alle drie deze mooie instrumenten!

Als je bij mij op muziekles komt, hoop ik dat je heel veel plezier zult hebben in hobo, piano of blokfluit spelen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik hoop dat ik je zo mag begeleiden dat je in de toekomst een zelfstandig musicus wordt, die zelf dingen kan uitzoeken en met veel gevoel en liefde muziek maakt.

Als ik geen muziekles geef, ben ik actief als uitvoerend hoboïst. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, wandelen en fietsen.

Mattanja Huising

Mattanja Huising geeft de Pianocursus christelijke liederen, Kinderen Ontdekken Muziek in Voorthuizen en geeft de Coaching Muziekteams Kerken.

Van jongs af aan ben ik al veel bezig geweest met muziek. Op de basisschool zorgde ik ervoor dat de blokfluiten 3 stemmig klonken. Altijd heb ik veel gezongen en piano gespeeld. Na mijn opleiding docent muziek, heb ik in het onderwijs lesgegeven, privélessen gegeven in piano en zang en verschillende koren gedirigeerd.
Het mooiste van lesgeven vind ik het kijken naar de behoeftes van de leerling. Welke manier van leren en muziek maken past bij de leerling? Op welke manier is muziek maken genieten? Met de antwoorden op deze vragen, gaan we aan de slag om verder te ontwikkelen in het maken van muziek.
In mijn vrije tijd speel ik graag in een band in de kerk. Deze kennis en ervaring geef ik graag door, onder andere in de pianocursus christelijke liederen.
piano docent Steven Hupkens
Steven Hupkens

Steven Hupkens verzorgt lessen piano en keyboard in Barneveld en Voorthuizen.

Ik ben piano gaan spelen, omdat ik de klank van dit instrument het mooist vind. Bovendien kan je er alle liedjes en stijlen op spelen die er bestaan: klassiek, pop en jazz.

Als je bij mij op les komt, leer ik je alle liedjes spelen die je maar wilt. Zoals de liedjes die je op school zingt of een mooi pianostuk dat je op de radio hebt gehoord. Voor mij is het lesgeven de ultieme manier om het plezier van het muziek maken over te brengen op jongere generaties.

Als ik geen muziekles geef, sport ik heel graag. Zo heb ik meerdere keren de marathon gelopen.

piano docent Steven Hupkens
Susannah Iseger - docent toneel - Muziekschool Barneveld
Susannah Iseger

Susannah Iseger geeft de toneelcursussen KinderWIK en JeugdWIK vanuit Toneelgroep WIK.

Ik heb voor theater gekozen, omdat het leven vol zit met interessante verhalen die het vertellen waard zijn. Er is gewoon niks leuker dan dat!

Als je bij mij op les komt, zal je onderdeel worden van de leukste groep die er bestaat: een toneelgroep! Mijn lessen zijn leerzaam, (ont)spannend, gezellig en ook vaak een beetje gek, waarbij ervaren en beleven belangrijker is dan een eindresultaat.

Als ik geen les geef, maak ik veel muziek op mijn gitaar, piano of drumstel. Ook hou ik me bezig met Ninjutsu, de krijgskunst van de ninja.

Susannah Iseger - docent toneel - Muziekschool Barneveld
Laurine Jansen

Laurine Jansen verzorgt de gitaarcursus Op Toonhoogte, de bandcursus Opwekking, de cursus Kinderliedjes begeleiden op ukelele, ze geeft gitaarles, muziekles op maat en muzieklessen op basisscholen. Ook dirigeert ze het Barnevelds Jeugdorkest.

Van jongs af aan speel ik al veel soorten instrumenten, zoals orgel, blokfluit, gitaar, ukelele, piano, venova (soort saxofoon) en citer. Er zijn zoveel mooie instrumenten! Ook zing ik graag: klassieke muziek als sopraan, maar ook gewone (christelijke) liederen. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn werk als muziekdocent.

Als je les krijgt van mij, zorg ik ervoor dat je nieuwe dingen leert, maar ook altijd een succeservaring hebt, iets wat plezier geeft of wat je al goed kunt.

Als ik niet bij de muziekschool werk, geef ik via mijn eigen praktijk les in liedbegeleiden met gitaar en ukelele of werk ik in de tuin.

 

zangdocent Gaby Kaihatu
Gaby Kaihatu

Gaby Kaihatu verzorgt de lessen zang lichte muziek.

Ik ben gaan zingen, omdat in ons gezin altijd heel veel muziek werd gemaakt. Zingen kwam net zo natuurlijk als praten!

Als je bij mij op les komt, kan ik je leren hoe je je stem bewust(er) kunt gebruiken. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen en wordt zingen steeds leuker! Of je nu pop, soul, rock, Nederlandstalig, jazz, musical of kleinkunst wilt zingen, bij mij kan je voor al deze stijlen terecht. Niet alleen werken we aan techniek, maar zeker ook aan timing en tekstbehandeling.

Als ik geen muziekles geef, treed ik op met Vocalgroup Sisters of met mijn eigen jazz combo. Ook werk ik in studio’s en verzorg ik backing vocals, o.a. bij het Discophonic Orchestra. Verder schrijf ik songteksten in opdracht. En als ik dán nog tijd over heb, ga ik graag eten met vrienden, kijk ik een serie op Netflix of ga ik lekker naar buiten met ons hondje.

Kijk voor meer informatie over Gaby Kaihatu op www.vocalsbygaby.nl, www.vocalgroupsisters.nl en www.highsocietyjazz.nl.

zangdocent Gaby Kaihatu
Paula Kleisen

Paula Kleisen is bureaumanager en communicatiemedewerker bij Muziekschool Barneveld.

Bij mijn beide functies is communicatie het sleutelwoord. Als bureaumanager ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Daarbij ben ik het aanspreekpunt voor (de ouders/verzorgers van) de leerlingen. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Als communicatiemedewerker zorg ik er, samen met mijn collega, voor dat de activiteiten van de muziekschool bij zoveel mogelijk mensen binnen gemeente Barneveld bekend worden. Het schrijven van teksten voor en up-to-date houden van deze website is één van de onderdelen daarvan.

Door de combinatie van functies is mijn werk heel afwisselend. Ik ben van vrijwel alles wat er binnen de muziekschool gebeurt op de hoogte. Daardoor voel ik me heel betrokken en dat vind ik leuk. De muziekschool is een fijne, creatieve plek om te werken met enthousiaste collega’s. Er is iedere dag muziek en daar word je vrolijk van!

Als ik niet bij de muziekschool ben, sta ik in de keuken om iets lekkers te koken, lees ik een boek, zing ik mee in een projectkoor of wandel ik in de mooie Nederlandse natuur.

Laurens Knoop

Laurens Knoop geeft de lessen contrabas bij Muziekschool Barneveld.

Ik heb voor dit instrument gekozen, omdat het een groot stoer instrument is dat rustig achteraan het orkest of de band staat en zorgt voor het fundament. Maar eigenlijk is het bij mij ook een beetje toevallig gebeurd. Ik ben begonnen met de basgitaar, omdat mijn vrienden gitaar gingen spelen. Ik wilde wel meedoen, maar niet precies hetzelfde spelen. Na de basgitaar ging ik ook de contrabas proberen en dat beviel me enorm!

Als je les van mij hebt, leer je contrabas spelen! Je leert hoe de contrabas werkt, hoe je de snaren plukt en hoe je de snaren strijkt met de strijkstok. Je leert allemaal liedjes en stukken spelen. Samen met een boel oefeningen voor je vingers en je oren leer je zo hoe de contrabas werkt. Je kan je eigen favoriete muziek meenemen, moeilijke partijen van je orkest of een verzoeknummer voor je moeder. Dan gaan we daarmee aan de slag.

Als ik geen les geef, ben ik waarschijnlijk ergens contrabas aan het spelen. Dat doe ik voornamelijk bij de Marinierskapel of het Tentoon Ensemble. Of ik ben gezellig thuis bij mijn gezin in Voorthuizen of ren een rondje Zeumeren.

administrateur Jacko van Kolfschoten
Jacko van Kolfschoten

Jacko van Kolfschoten is administrateur bij Muziekschool Barneveld.

administrateur Jacko van Kolfschoten
Medewerker Muziekschool Barneveld
Lydia Kordonia

Lydia Kordonia geeft cellolessen bij Muziekschool Barneveld.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Rick Kostelijk

Rick Kostelijk geeft lessen (elektrische) gitaar en ukelele op onze locatie in Barneveld en Garderen.

Het gitaarspel van Mark Knopfler in de band Dire Straits was voor mij een eerste inspiratie om de gitaar op te pakken. Na vele malen te hebben geplaybackt als gitarist kreeg ik een échte gitaar voor mijn verjaardag. Ik was verkocht! Al tijdens mijn conservatoriumopleiding kreeg ik de smaak te pakken van het lesgeven. Leren en creativiteit zijn mijn passie.

In mijn lessen houd ik rekening met je smaak, niveau en je persoonlijke doelen. Ik stel mij het liefst op als coach en geef gerichte adviezen. Wat ik te bieden heb is ruime ervaring als coach en inzicht in je ontwikkeling als musicus van beginner tot gevorderd. Ik ken de valkuilen maar ook veel verschillende manieren om je ontwikkeling te bevorderen.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, naar concerten of musea. Meer over mij is te vinden op mijn website www.rickkostelijk.com.

Auke Krist

Auke Krist is beheerder bij Muziekschool Barneveld.

Mijn naam is Auke Krist en ik ben sinds 2015 beheerder bij de muziekschool. De werkzaamheden van de beheerder bestaan uit de algehele zorg voor een schone en nette muziekschool. De beheerder is het aanspreekpunt voor de muziekschool, zowel voor de docenten als ook leerlingen en ouders.

Als ik niet op de muziekschool ben, hou ik ervan om te spinnen en te klussen.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Frouke Leeuwendal

Frouke Leeuwendal verzorgt de harplessen bij Muziekschool Barneveld.

Ik ben harp gaan spelen, omdat er bij bezoek aan een open dag gelijk een prachtig geluid uit kwam. Dit was niet bij alle instrumenten zo. En na een proefles was ik verkocht!

Als je bij mij op les komt, gaan we samen op zoek naar jouw muzieksmaak en leerstijl. Ik gebruik geen standaardmethode voor elke leerling, maar laat jou zelf keuzes maken en eigen inbreng geven.

Als ik geen muziekles geef, sta ik in de gymzaal om turntrainingen te geven. Ook sta ik graag in de keuken om te bakken of koken.

Meer informatie over Frouke Leeuwendal is te vinden op www.froukeleeuwendal.nl.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Saxofoondocent Mark Lenselink
Mark Lenselink

Mark Lenselink geeft saxofoonlessen en begeleidt de improvisatieband van de muziekschool.

Mark Lenselink studeerde in 1991 af aan het Hilversums Conservatorium als klassiek saxofonist, maar heeft daarnaast veel affiniteit met lichte muziek. Al in zijn middelbare schooltijd speelde hij in verschillende popbands. Later kwamen daar vele andere stijlen bij, zoals blues, rock, soul, jazz en salsa.

Na zijn conservatoriumopleiding volgde hij bovendien enkele jaren improvisatielessen. Na enkele jaren als saxofoondocent in de harmonie- en fanfarewereld te hebben gewerkt, kreeg hij in 1999 een vaste betrekking bij Muziekschool Barneveld en een jaar later bij centrum voor de kunsten 't Venster in Wageningen. Hij wil vooral het plezier in het muziek maken overbrengen aan zijn leerlingen.

Saxofoondocent Mark Lenselink
Medewerker Muziekschool Barneveld
Eline Martinius

Eline Martinius geeft bij voldoende belangstelling vioolles op onze locaties in Voorthuizen, Garderen en  Kootwijkerbroek. Ook verzorgt zij de cursus Muziek op Schoot in Garderen en Kootwijkerbroek.

Toen ik negen jaar was mocht ik mee naar een proefles piano en viool, de klank van de viool en het spelen op de viool vond ik zo mooi dat ik niet meer naar de proefles piano ben geweest. Ik heb gestudeerd in Utrecht en Arnhem voor mijn Docerend en Uitvoerend Musicus diploma. Daarna kreeg ik een beurs om mijn Master Degree in Amerika te halen, ik heb daar toen twee jaar gewoond. Ik heb bij verschillende muziekscholen gewerkt, in Winterswijk, Tiel en Dieren en ik heb in verschillende orkesten gespeeld, het Nederlands jeugd orkest, het Phion, het Brabants Kamerorkest en het Promenade orkest. Ook heb ik gewerkt als Dierenarts assistente en Pedagogisch Medewerker, sinds zeven jaar werk ik bij de Amphion Muziekschool in Doetinchem.

Het lijkt mij heel fijn om aan jou les te geven, dan gaan we kijken wat jij leuk zou vinden om te spelen, wat jou motiveert! We gaan beginnen met een methode die ik combineer met andere lesboeken, we gaan kijken wat je leuk vindt, van klassiek tot pop, van Iers tot filmmuziek. Een enthousiast en fijn contact is voor mij heel belangrijk!

In mijn vrije tijd wandel ik graag, zit graag in het zonnetje en loop soms graag hard mijn neus achterna!

Medewerker Muziekschool Barneveld
Eline Masereeuw - dwarsfluit - Muziekschool Barneveld
Eline Masereeuw

Eline Masereeuw geeft dwarsfluitlessen op onze muziekschool en dirigeert het Fluitensemble.

Eline Masereeuw - dwarsfluit - Muziekschool Barneveld
klarinetdocent Tineke van der Meulen
Tineke van der Meulen

Tineke van der Meulen verzorgt de klarinetlessen.

Ik ben klarinet gaan spelen, omdat het instrument me fascineerde en er een bepaalde 'klik' was. Hoe het precies in elkaar zat, wist ik toen nog niet. Maar dat is wel duidelijk geworden hoor.

Als je bij mij op les komt, gaan we lekker aan de slag met de klarinet en hoop ik dat je veel speelplezier mag ervaren en dat je elke week naar de les uitziet.

Als ik geen muziekles geef, doe ik graag aan sport (joggen en fitness).

 

klarinetdocent Tineke van der Meulen
Slagwerkdocent Marco Onstenk
Marco Onstenk

Op 10-jarige leeftijd zette Marco Onstenk zijn eerste treden in de muziekwereld bij muziekvereniging Oefening Leidt Tot Ontwikkeling (OLTO) in zijn geboortedorp Loenen. Na zijn opleiding bij de plaatselijke muziekvereniging begon hij op 17-jarige leeftijd met de slagwerkopleiding aan het Conservatorium te Arnhem.In 1996 studeerde Marco D.M.(Docerend Musicus) af.

Als freelance uitvoerend musicus speelde of speelt Marco Onstenk bij Het Gelders Orkest, Het Brabants Orkest, Het Nederlands Koperensemble en daarnaast bij verschillende blaasorkesten zoals b.v. Het Gelders Fanfare Orkest en verder bij ensembles van verschillende bezetting.

Op het lichte muziekgebied speelt hij in verschillende bands. Als slagwerkdirigent behaalde hij al verschillende successen zoals 2x deelname aan het Wereld Muziek Concours, deelname aan topconcoursen en verschillende Nederlandse Kampioenschappen werden behaald. Als componist/arrangeur heeft Marco verschillende stukken voor slagwerk via verschillende uitgeverijen uitgegeven. Daarnaast schreef Marco twee lesboeken voor mallet instrumenten.

Op dit moment is Marco Onstenk als docent/dirigent verbonden aan Muziekschool Barneveld, Muziekschool Borne, Muziekvereniging st. Gregorius Hertme en muziekvereniging Kunst Na Arbeid Lunteren.

Meer informatie over Marco kunt u vinden op: www.marcoonstenk.nl

Slagwerkdocent Marco Onstenk
gitaardocent René van Opstal
René van Opstal

René van Opstal verzorgt gitaarles op onze locatie in Voorthuizen en Barneveld.

Ik ben gitaar gaan spelen, omdat muziek (leren) maken altijd een deel is geweest van mijn opvoeding. Het was net zo gewoon als leren fietsen.

Als je bij mij op les komt leer je gitaarspelen als ware het lopen en praten, want muziek maken is iets heel natuurlijks wat iedereen eigenlijk allang kan.

Als ik geen muziekles geef, dan geef ik eigenlijk toch muziekles. En zonder gitaar te spelen, speel ik eigenlijk toch altijd wel gitaar. Dat is namelijk niet iets wat op commando aan of uit te zetten is. Het is er gewoon. Ook doe ik graag aan Tai Chi, Yoga en schaatsen.

Meer informatie over René van Opstal is te vinden op www.renevanopstalgitaar.nl

gitaardocent René van Opstal
Esther Ree

Esther Ree geeft de klassieke zanglessen bij Muziekschool Barneveld.

Nadat ik eerst jarenlang viool heb gespeeld aan het conservatorium, heb ik daarna zang gestudeerd. Zingen geeft mij de ultieme muzikale vrijheid en uitlaatklep. Als je les van mij hebt dan staan jouw
persoonlijke zangdoelen en -wensen altijd centraal. Samen zoeken we spelenderwijs naar het eigen en gezonde stemgeluid. Door mijn ervaring als zangdocente en uitvoerend zangeres, maar ook
inmiddels als logopediste, heb ik een brede kennis over verschillende zang- , spreek- , adem- en houdingsmethodes opgedaan, waardoor ik je praktische tips en advies op maat kan geven. Natuurlijk
is de muzikale uitdaging minstens zo belangrijk, daarom bied ik een brede variatie aan klassieke muziekstukken aan, met mogelijke uitstapjes naar musical, pop, Franse chanson, wereldmuziek etc.
Uiteraard met respect voor de voorkeur en mogelijkheden van de leerling.

Als ik geen les geef, dan werk ik als logopediste of treed ik op als sopraansoliste. Mijn vrije tijd besteed ik het liefste aan mijn man en twee jonge zoontjes. Tot rust kom ik met zingen, zwemmen, tekenen, wandelen in de natuur en lekker eten.

panfluitdocent Marlies de Roos
Marlies de Roos

Marlies de Roos is panfluitdocent bij Muziekschool Barneveld.

Ik ben panfluit gaan spelen, omdat ik heel graag een ander instrument wilde leren bespelen dan iedereen in mijn omgeving. Toen ik het geluid van de panfluit hoorde werd ik op slag verliefd op de warme klank en ben ik nooit meer gestopt met spelen.

Als je bij mij op les komt, neem ik je mee naar de wereld van de panfluit en help ik je al haar geheimen te ontrafelen. In gezellige, ongedwongen setting gaan we aan de slag met de muziek die je graag zou willen leren spelen en laat ik je kennis maken met andere muziekstijlen. Stap voor stap, veelzijdig, gevarieerd, met een grap en een grol!

Als ik geen muziekles geef, dan ben ik aan het optreden met mijn ensembles, schrijf en arrangeer ik muziek voor mijn uitgeverij en geniet ik van mijn gezin. Naast muziek vind ik het heerlijk om taarten te bakken en te decoreren en zo hele kunstwerken op tafel te zetten.

panfluitdocent Marlies de Roos
directeur-bestuurder Ferdi Schukking
Ferdi Schukking

Ferdi Schukking is directeur-bestuurder van Muziekschool Barneveld.

Als directeur van de muziekschool ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele school: alle muzieklessen en onze vele activiteiten in het onderwijs. Daarnaast houd ik me bezig met de subsidies, het overleg met de wethouder en heb veel contacten in Barneveld. Met de collega instellingen, amateurverenigingen, ondernemers en de vele betrokkenen bij onze organisatie.

Voor mij is dit de leukste baan, omdat we een ontzettend leuk team hebben. Ik vind het belangrijk dat iedereen goed kan werken. Of het nu met de leerlingen is, in het onderwijs, op kantoor of in het beheer. Dat wil ik graag zo goed mogelijk faciliteren. Daarnaast is het een heel afwisselende baan. Ik spreek alle docenten en medewerkers ('personeelszaken'), maar ook de collega's van andere instellingen, raadsleden, wethouders en ik heb contact met de orkesten en andere geïnteresseerden.

Naast mijn financiële- en managementopleiding ben ik ook saxofonist. Ik geef nog steeds les aan een paar leerlingen thuis in Woerden. Ik houd enorm van jazz en geef ook regelmatig jazz workshops. Ik speel zelf ook nog af en toe met mijn Cubaanse band. Al deze activiteiten kun je vinden op www.ferdischukking.nl. Ik ben gecertificeerd 'coach van bevlogenheid' en help mensen en bedrijven om hun werkelijke drijfveren te ontdekken. Zie: www.coachvanbevlogenheid.nl. Het is een druk leven. Voor mijn modelspoorhobby heb ik geen tijd meer. Ook omdat ik graag met mijn vrouw en drie kinderen uit eten ga en daarvan wil genieten!

directeur-bestuurder Ferdi Schukking
Hans van Schuppen - docent accordeon - Muziekschool Barneveld
Hans van Schuppen

Hans van Schuppen verzorgt de accordeonlessen op Muziekschool Barneveld.

Ik ben accordeon gaan spelen, omdat mijn vader dat aan mij gevraagd heeft toen ik 9 jaar oud was. Hij had het vroeger graag zelf willen spelen, maar daar nooit de kans voor gehad. Ik wilde het wel proberen en het spelen ging mij zo goed af dat ik al snel wist dat het accordeon het instrument voor mij was.

Als je bij mij op les komt, dan ga je accordeon leren spelen in je eigen snelheid. Het speelplezier staat voorop. Je leert spelen vanuit een goede basis en met de juiste balgtechniek. Diverse stijlen zoals Tango, Klezmer en Musette komen aan bod. Als je een accordeon met melodiebassen hebt, kun je daar heel mooi Bach en Scarlatti op spelen. Maar er is ook veel repertoire van hedendaagse componisten. Samenspelen vind ik ook erg belangrijk bijvoorbeeld als duo, maar ook in een ensemble of in combinatie met een ander instrument. Met een accordeon ben je een veelzijdige muzikant, als solist, begeleider of in een band. Luister maar eens naar Willemwiebe van der Molen op YouTube, een oud leerling van mij.

Als ik geen muziekles geef, vind ik fotograferen heel leuk, vooral met vintage lenzen. In de weekenden van april tot en met oktober, voor zover ze niet bezet zijn, probeer ik te genieten van onze zeilboot.

Hans van Schuppen - docent accordeon - Muziekschool Barneveld
viooldocent Gosia Stolte
Gosia Stolte-Ryrych

Gosia Stolte-Ryrych verzorgt de vioollessen en altvioollessen bij Muziekschool Barneveld. Ze geeft ook leiding aan het Strijkersensemble voor viool-, cello- en altvioolleerlingen.

Ik ben viool gaan spelen toen ik 7 jaar oud was op de muziekschool in Polen, waar ik vandaan kom. In Polen moeten leerlingen twee instrumenten spelen. Mijn tweede instrument was de piano.

Als je bij mij op les komt, leer je natuurlijk de technische vaardigheden. Een goede basis is heel belangrijk. Daarnaast gaan we ook heel veel muziek maken en gaan we op zoek naar de verhalen achter de noten.

Als ik geen muziekles geef, wandel ik graag. Als het mogelijk is in de bergen van Polen, maar hier in Nederland vind ik het ook heerlijk. Ik hou van boeken lezen, naar muziek luisteren en tentoonstellingen bezoeken. Ook speel ik graag zelf viool, het liefst met een klein groepje.

viooldocent Gosia Stolte
Medewerker Muziekschool Barneveld
Ricardo Szabo

Ricardo Szabo geeft lessen basgitaar bij Muziekschool Barneveld.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Medewerker Muziekschool Barneveld
Bas Uijtdewilligen

Bas Uijtdewilligen geeft piano- en keyboardlessen.

Ik heb voor toetsinstrumenten gekozen omdat ik als klein kind altijd zat te pingelen op een piano van vrienden van mijn ouders. Eenmaal op keyboardles vond ik dit geweldig en stopte ik nooit meer met spelen. Ik ben gaan studeren aan het conservatorium in Alkmaar (wat nu naar Haarlem is verhuisd) en geef daar ook les.
 
Als je van mij les hebt, hoop ik dat ik je kan motiveren door gezelligheid en humor en dat je er veel plezier in zult hebben! Dat ik je alle facetten van de popmuziek kan bijbrengen en dat ik je veel kan leren door middel van theoretische en praktische tips.
 
Als ik geen les geef, sta ik ergens op een podium in een theater, op een festival, een TV studio, filmset of andere zaal om artiesten te begeleiden als sessiemuzikant. Ik ben sinds 2015 bandleider bij OG3NE en tour met de dames door het hele land. Dit freelance werk vind ik fantastisch en ik gebruik mijn praktijkervaring ook in de lessen. Ik probeer creatief met de liedjes om te gaan en dingen op een interessante en praktische manier te brengen. Als je les hebt is het natuurlijk een grote voorwaarde dat het leuk is, want dan sta je pas open om allerlei nieuwe dingen te leren.
 
Neem vooral een kijkje op mijn website: www.basmusic.nl
Ik hoop tot snel! Groetjes, Bas
Medewerker Muziekschool Barneveld
Johan Verheij

Johan Verheij geeft trompetles bij Muziekschool Barneveld.

Ik heb voor mijn instrument gekozen, omdat ik de drumfanfare hoorde oefenen in de buitenlucht. Het getetter en geschetter van de jachthoorns en signaaltrompetten maakte een diepe en blijvende indruk op me. Later, ik was inmiddels 9 jaar en verhuisd naar Rhenen, werd ik lid van het plaatselijke harmonieorkest. Ik kreeg mijn eerste lessen op een cornet en schoof al snel aan in het grote orkest. Man, wat vond ik dat mooi! Ja, ik wist toen al wat ik wilde worden: trompettist. En zo ging het ook. Ik studeerde aan het Utrechts Conservatorium en kreeg in 1987 de door mij zo begeerde baan. Ik werd trompettist in het Radio Filharmonisch Orkest. En daar speel ik nu nog steeds met heel veel plezier alle grote symfonische werken van beroemde componisten als Beethoven, Bruckner en Mahler.

Als je les van mij hebt, dan gaan we al vanaf het begin stukjes spelen voor twee trompetten. Duetten. Dat klinkt supergaaf en zeg nou zelf; wat is er mooier dan een trompet? Twee trompetten!

Als ik geen lesgeef, speel ik in een bigband. Want ik houd ook van jazz, swing en popmuziek. En ik schrijf dan bestaande popnummers voor bigbandbezetting. Arrangeren noemen ze dat. Als je wat wil horen, bezoek dan mijn site www.bestarrangementsforbands.com.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin en ukelele voor kinderen en volwassenen.

Medewerker Muziekschool Barneveld
Nienke Visser - docent beeldend
Nienke Visscher

Nienke Visscher verzorgt de cursus Portretschilderen voor volwassenen.

'Ik schilder nu 9 jaar actief en mijn voorkeur gaat uit naar portretteren met een losse toets (figuratief) . En ja, oefening baart kunst. Ik ben ook niet geboren met een penseel in mijn hand. Kijk gerust even op mijn website: https://kunstvannienke.nl .
Op dit moment volg ik een masterclass bij Iris Frederikx. Ze was ook actief bij de televisieserie Project Rembrandt. Ik vind het ook fijn om actief te blijven, zodat ik mijn cursisten nóg beter kan begeleiden.
Ik kijk ernaar uit om in deze cursus aan de slag te gaan. Daarbij wil ik mijn cursisten meegeven dat het niet gaat om de prestatie die je levert, maar om gewoon jezelf te zijn en te genieten van het schilderen!'

Nienke Visser - docent beeldend
Lianne Visser

Lianne Visser geeft lessen (alt)viool bij Muziekschool Barneveld.

Muziek beleven is een van de geweldigste dingen ter wereld. Ik denk dat ieder mens uiteindelijk muziek nódig heeft. Of je nu muziek luistert, of dat je het zelf maakt. Op allerlei verschillende momenten in je leven kan het je raken, motiveren, helpen. Als je bijvoorbeeld viool leert spelen, leer je om muziek nog kleurrijker te beleven. Je verbreedt je horizon en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Toen ik 7 jaar oud was, ben ik viool gaan spelen. Een klasgenootje uit mijn groep 4 had haar instrument mee naar school genomen. Ik was gefascineerd door de vorm van de viool. Ik had thuis ook al vaak vioolmuziek gehoord: al vanaf dat ik nét iets groter was dan een baby wilde ik altijd al dat iedereen stil werd als er vioolmuziek op radio 4 kwam. Ik concludeerde die dag dat viool niet alleen mooi was om te horen, maar ook mooi om te zien. Ik zei thuis dat ik op vioolles wilde. En dat mocht! En zo heeft het me na vele jaren oefenen op deze muziekschool gebracht. Om iedereen te inspireren die dat graag wil!

In mijn lessen vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor jouw persoonlijke doelen en smaak: wat voor muziek vind je mooi? Wat wil je graag leren spelen? Ik gebruik verschillende methodes, maar ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Ook wanneer je een speciaal doel hebt misschien. Wees welkom voor een proefles om te kijken of viool iets voor je is!

Als ik geen les geef ben ik vaak te vinden in het zwembad, het bos, de Bever-winkel in Houten, ergens in Scandinavië met een tentje of natuurlijk... al viool spelend in mijn muziekstudio of op een concert. De inspiratie die ik daarin vind, neem ik ook weer mee naar mijn lessen.

Annemieke Volmer

Annemieke Volmer geeft pianolessen op onze locaties in Voorthuizen, Garderen en Barneveld.

Van jongs af aan hoorde ik de piano bij ons thuis en wat was ik blij dat ik ook op pianoles mocht! Dan kon ik ook al die mooie muziek leren spelen. Want het geluid van de piano was natuurlijk het mooiste wat er was. In de loop der jaren ben ik natuurlijk ook andere instrumenten en muziekstijlen gaan waarderen waarbij de cello mij ook altijd extra weet te raken.

Als ik les geef, probeer ik altijd, naast het opbouwen van een goede techniek, aan te sluiten bij de belangstelling van de leerling. Daarnaast probeer ik ook die leerling kennis te laten maken met muziek die misschien wat minder bekend is: je weet nooit wat je daar ontdekt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen in de natuur, te rommelen in de tuin, te klussen in huis, musea en concerten te bezoeken en natuurlijk ook om taarten te bakken.

Nyncke de Vries - koper docent - Muziekschool Barneveld
Nyncke de Vries

Nyncke de Vries geeft de lessen trompet bij Muziekschool Barneveld. Ook verzorgt zij de cursus Muziek op Schoot in Voorthuizen.

Nyncke de Vries - koper docent - Muziekschool Barneveld
Maike van der Wiel
Maike van der Wiel

Vanaf maart 2022 geeft Maike van der Wiel de cursussen Muziek op Schoot.

Ik zing al zolang als ik me kan herinneren. Als jong meisje ben ik bij een kinderkoor gaan zingen en dat bouwde zich met de jaren zover uit, dat ik op een gegeven moment wel vier of vijf avonden in de week aan het zingen was. Uiteindelijk ben ik een kinderkoor gaan dirigeren, ging ik les geven bij de Koorschool in Ede en was ik bezig met een pedagogische opleiding (Sociaal Pedagogisch Werk). Na deze opleiding heb ik aan het conservatorium klassieke zang gestudeerd. En deze twee opleidingen ben ik nu aan het combineren bij Muziek op Schoot.

Muziek is mijn passie én ik werk heel graag met kinderen. Ik heb altijd interesse gehad in het effect dat muziek kan hebben op de ontwikkeling van kinderen. En Muziek op Schoot past perfect in dat plaatje.

Als je les van mij hebt, dan hoop ik dat ik met mijn enthousiasme jullie mee kan nemen in de magie van de muziek. En dat jullie (groot)ouders samen met je (klein)kinderen vooral veel plezier ervaren tijdens de lessen en dit plezier samen thuis eveneens kunnen maken .

Als ik geen les geef dan werk ik in de kinderopvang. Daarnaast zing ik graag met mijn vocaal ensemble EVA. En pas ik regelmatig op mijn neefjes of nichtje. Ik maak graag een wandeling in het bos of op de hei, luister naar klassieke muziek of lees een boek.

Maike van der Wiel
Corine Wijma
Corine Wijma

Corine Wijma verzorgt namens Muziekschool Barneveld muzieklessen in het basisonderwijs.

Ik heb voor dit vak gekozen, omdat ik vroeger op school muziek het allerleukste vak vond! Ik wist nog niet veel van muziek, maar door mijn enthousiaste muziekdocent op de basisschool leerde ik het kennen. Mijn wens is dat alle basisschoolkinderen kennis kunnen maken en plezier beleven aan het maken van muziek!
Als je les van mij hebt, leer je luisteren naar muziek, nieuwe liedjes zingen en samen muziek maken op instrumenten.
Als ik geen les geef, lees ik graag, hou ik van koffie of thee drinken met vriendinnen, een film kijken en lekker buiten zijn.
Corine Wijma
Nancy Willems - Beheerder - Muziekschool Barneveld
Nancy Willems

Nancy Willems is beheerder bij Muziekschool Barneveld.

Ik ben een van de beheerders van de muziekschool en wij hebben veel verschillende taken.

Ik ben heel erg blij met deze baan. Het is een fijne, gezellige, relaxte werkplek met fijne collega's, leuke, gezellige en vrolijke leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Naast mijn werk ben ik mantelzorger voor mijn vader, heb ik een grote, jonge hond waarmee ik train en veel wandel. Ook heb ik vier kleinkinderen die ik regelmatig zie en een groentetuin waar ik graag in aan het werk ben.

Nancy Willems - Beheerder - Muziekschool Barneveld
Onderwijs coordinator Petra Wouters
Petra Wouters

Op 9-jarige leeftijd begon Petra Wouters (1980) met hoornlessen bij muziekvereniging Door Wilskracht Sterk te Achterveld. In 2003 haalde Petra Wouters haar diploma Bachelor of Music aan het conservatorium te Utrecht bij Peter Hoekmeijer en vervolgens studeerde ze af als Master of Music bij Jaap van der Vliet. In 2015 behaalde ze haar PABO diploma.

Voor Muziekschool Barneveld is Petra Coördinator Muziek in het Onderwijs en geeft zij muzieklessen in de klas op diverse basisscholen in de gemeente Barneveld.

Naast haar werk voor de muziekschool is Petra werkzaam als leerkracht op een basisschool.

Onderwijs coordinator Petra Wouters