Cursussen

Talentklas

Info

Muziekschool Barneveld heeft een eigen Talentklas. De Talentklas is speciaal voor leerlingen die extra talent en/of motivatie aan de dag leggen. Naast wekelijks 30 minuten muziek- of zangles volgen zij een op maat gemaakt programma met onder andere masterclasses, samenspel en optredens. 

Voor wie?

Je speelt of zingt graag en bent uiteraard muzikaal. Je bent in staat om met je instrument of stem een verhaal te vertellen. Je bent gedreven en besteedt veel tijd aan muziek maken. Dat is voor ons belangrijker dan je niveau. Je speelt graag voor andere mensen en houdt ervan om samen met anderen muziek te maken. Het maakt niet uit of je klassiek of pop speelt: alle instrumenten en alle genres zijn welkom. De Talentklas is voor leerlingen tot 21 jaar. Er is geen minimum leeftijd aan deelname. Ook als je geen les bij ons volgt kun je meedoen!

Aanmelden

Samen met je docent bespreek je of de Talentklas iets voor jou is. Zo ja, dan kan je auditie doen. Daarbij speel je een aantal stukken voor enkele docenten en de directeur van Muziekschool Barneveld. Zij bepalen of je wordt toegelaten. De audities zijn eens per jaar aan het einde van het seizoen. Kandidaten van buiten de muziekschool kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina.

Wat houdt het in?

Tijdens een Talentklas jaar ga je vooral veel spelen en optreden. Optreden doe je onder andere op het maandelijkse open podium, bij speciale Talentklas optredens, tijdens Barneveld Proms (het jaarlijkse grote slotconcert van de muziekschool) en ook op locaties buiten de muziekschool.

Daarnaast organiseren we diverse workshops en cursussen. Als je meedoet met de Talentklas vragen we wat je zou willen leren. Aan de hand daarvan kijken we of en hoe we het programma kunnen aanpassen aan jouw leervraag. Wij vinden het vooral belangrijk dat ons aanbod zoveel mogelijk aansluit bij jouw talent. Misschien wil je een concert bezoeken of zou je eens les willen krijgen van een bijzondere musicus? In overleg is veel mogelijk!

Praktisch – financiën

Je volgt wekelijks privéles van 30 minuten en betaalt het daarbij behorende tarief. Daarnaast betaal je een eigen bijdrage van €200 per seizoen. Leerlingen van buitenaf betalen €400.

Praktisch – actieve deelname

We spelen veel samen. Aan het begin van het seizoen spreken we een behoorlijk aantal gezamenlijke repetities af, waaronder een aantal zaterdagochtenden. Van te voren krijg je een jaarplanning van alle activiteiten van de Talentklas. We verwachten dat je zoveel mogelijk meedoet met deze activiteiten. Komt de planning van de Talentklas niet goed uit met jouw bijbaan, sport of school? Ook hier geldt dat in overleg veel mogelijk is!

INSCHRIJVEN 2023-2024

Lees meer
Tarieven

Bekijk hier onze tarieven.

Tarieven 2023-2024

Leerlingen tot 21 jaar Lesvorm Per cursusjaar*     
Groepsles 2 leerlingen
(alleen in eerste jaar voor basisschoolleerlingen)
wekelijks 30 minuten € 580 per leerling
Groepsles 2 of 3 leerlingen wekelijks 40 resp. 50 minuten € 690 per leerling
Individuele les wekelijks 20 minuten € 690
Individuele les wekelijks 30 minuten € 920
Individuele les (v.a. 13 jaar) 1x per 14 dagen 30 minuten € 600
100 minutenkaart 100 minuten les € 128
Talentklas jaarprogramma € 200
Talentklas niet-leerling jaarprogramma € 400
Leerlingen vanaf 21 jaar Lesvorm Per cursusjaar*
Groepsles 2 of 3 leerlingen wekelijks 40 resp. 50 minuten € 1130 per leerling
Individuele les wekelijks 20 minuten € 1130
Individuele les wekelijks 30 minuten € 1330
Individuele les 1x per 14 dagen 20 min € 670
Individuele les 1x per 14 dagen 30 min € 870
100 minutenkaart 100 minuten les € 184

Prijzen incl. wettelijk verschuldigde BTW voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

*De genoemde tarieven zijn jaartarieven voor seizoen 2023-2024. Bij betaling via automatische incasso wordt het bedrag in 10 gelijke termijnen afgeschreven. U kunt ook kiezen voor incasso in één keer. Wie later in het schooljaar start, betaalt voor de lessen vanaf de startdatum tot aan de zomervakantie 2024. Betaling in termijnen is alleen mogelijk via automatische incasso.

Gezinskorting
Wij hanteren een korting van 15% voor iedere tweede of volgende leerling uit hetzelfde gezin. De korting wordt verdeeld over de gezinsleden. Bij twee gezinsleden krijgt ieder 7,5% korting, bij drie gezinsleden is dat 10% enzovoorts. De gezinskorting geldt alleen voor leerlingen die een instrumentale of vocale jaarcursus volgen.

Ouder & kind-les
Bij Muziekschool Barneveld is het voor ouders/verzorgers mogelijk om het eerste lesjaar gratis mee te spelen met hun kind. Wilt u na het eerste jaar zelf verder met muziekles, dan betaalt u het gebruikelijke tarief voor volwassenen. Klik hier voor meer informatie over lesvormen en de ouder&kind-les.

INSCHRIJVEN 2023-2024

Docenten

Onderstaande docenten geven les in Talentklas

Geen docenten gevonden

INSCHRIJVEN 2023-2024