Cursussen

Barnevelds Jeugdorkest

Info

Samen muziek maken is leuker. Kom je meespelen in het Barnevelds Jeugdorkest?
Iedere dinsdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) van 18.00 tot 19.00 uur repeteren de orkestleden (8-25 jaar) van het Barnevelds Jeugdorkest onder leiding van Lianne Visser. Heb je minimaal 2 jaar les en interesse om mee te spelen? Kom dan een keertje kijken bij de repetitie. Neem je instrument gewoon mee, dan kun je meteen meedoen. Alle instrumenten zijn welkom! Meespelen is voor (wekelijkse) leerlingen van de muziekschool gratis. Muzikanten van buitenaf betalen wel lesgeld. Zie hiervoor het tabblad tarieven.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Schrijf je hieronder in voor het Barnevelds Jeugdorkest.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor ensembles

tarieven 2022-2023

Ensembles/bandjes Frequentie    Per jaar
Leerlingen met wekelijkse les gratis
Leerlingen met 2-wekelijkse les  wekelijks € 180 (tot 21 jaar)
€ 210 (vanaf 21 jaar)
Leerlingen met 2-wekelijkse les 1x per 14 dagen € 105 (tot 21 jaar)
€ 125 (vanaf 21 jaar)
Niet-leerlingen tot 21 jaar wekelijks € 285
Niet-leerlingen tot 21 jaar 1x per 14 dagen € 200
Niet-leerlingen vanaf 21 jaar wekelijks € 345
Niet-leerlingen vanaf 21 jaar 1x per 14 dagen € 240

Prijzen incl. wettelijk verschuldigde BTW voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

NB Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

INSCHRIJVEN 2022-2023

Video

Bekijk video’s van uitvoeringen van dit orkest

Méditation uit Thaïs van Jules Massenet

Het Barnevelds Jeugdorkest speelde op 19 maart 2019 Méditation uit Thaïs van Jules Massenet. De vioolsolo wordt gespeeld door Gosia Stolte, viooldocent bij Muziekschool Barneveld. Het BJO staat onder leiding van Menne Smallenbroek.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Docenten

Onderstaande docenten geven les in Barnevelds Jeugdorkest

Lianne Visser

Lianne Visser dirigeert het Barnevelds Jeugdorkest en geeft lessen (alt)viool.

Muziek beleven is een van de geweldigste dingen ter wereld. Ik denk dat ieder mens uiteindelijk muziek nódig heeft. Of je nu muziek luistert, of dat je het ook leert maken. Op allerlei verschillende momenten in je leven kan het je raken, motiveren, helpen. Als je bijvoorbeeld viool leert spelen, leer je om muziek nog kleurrijker te beleven. Je verbreedt je horizon en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Toen ik 7 jaar oud was ben ik viool gaan spelen. Een klasgenootje uit mijn groep 4 had haar instrument mee naar school genomen. Ik was gefascineerd door de vorm van de viool. Ik had thuis ook al vaak vioolmuziek gehoord: al vanaf dat ik nét iets groter was dan een baby wilde ik altijd al dat iedereen stil werd als er vioolmuziek op radio 4 kwam. In concludeerde die dag dat viool niet alleen mooi was om te horen, maar ook mooi om te zien. Ik zei thuis dat ik op vioolles wilde. En dat mocht! En zo heeft het me na vele jaren oefenen op deze muziekschool gebracht. Om iedereen te inspireren die dat graag wil!

In mijn lessen vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor jouw persoonlijke doelen en smaak: wat voor muziek vind je mooi? Wat wil je graag leren spelen? Ik gebruik verschillende methodes, maar ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Of wanneer je een speciaal doel hebt misschien. Wees welkom voor een proefles om te kijken of viool iets voor je is!

Als ik geen les geef ben ik vaak te vinden in het zwembad, het bos, de Bever-winkel in Houten, ergens in Scandinavië met een tentje of natuurlijk... al viool spelend in mijn muziekstudio of op een concert. De inspiratie die ik daarin vind, neem ik ook weer mee naar mijn lessen.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Nieuwsgierig geworden? vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen snel contact met je op.

INSCHRIJVEN 2022-2023