Cursussen

KOM snuffelen

Info

Bij KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV) maken kinderen uit groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis met muziek.
AMV Muziekschool Barneveld

Onze cursus AMV heet tegenwoordig: Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op zogenaamde Orff-instrumenten. Dit zijn onder andere de trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, xylofoon, metallofoon, conga’s en klokkenspel. Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Daardoor kunnen ze uiteindelijk een goede keuze maken voor een instrument.

KOM snuffelen!

Weet u nog niet zeker of KOM: Kinderen Ontdekken Muziek iets voor uw kind is? Laat het dan meedoen met onze jaarlijkse snuffelcursus. En als het bevalt, kan uw kind na de zomervakantie gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus in Barneveld of (bij voldoende aanmeldingen) in Voorthuizen.

In juni 2023 wordt de eerstvolgende cursus KOM Snuffelen gegeven. De cursus is bedoeld voor kinderen die in seizoen 2023-2024 in groep 3 t/m 6 zitten.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Tarieven Docenten

Onderstaande docenten geven les in KOM snuffelen

Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin, Muzieksafari en ukelele voor kinderen en volwassenen.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Nieuwsgierig geworden? vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen snel contact met je op.

INSCHRIJVEN 2022-2023