Cursussen

KOM snuffelen

Info

Bij KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV) maken kinderen uit groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis met muziek.
 

AMV Muziekschool Barneveld

Onze cursus AMV heet tegenwoordig: Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op zogenaamde Orff-instrumenten. Dit zijn onder andere de trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, xylofoon, metallofoon, conga’s en klokkenspel. Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Daardoor kunnen ze uiteindelijk een goede keuze maken voor een instrument.

KOM snuffelen!

Weet u nog niet zeker of KOM: Kinderen Ontdekken Muziek iets voor uw kind is? Laat het dan meedoen met onze jaarlijkse snuffelcursus. En als het bevalt, kan uw kind na de zomervakantie gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus in Barneveld of Voorthuizen.

Op dit moment is het nog niet toegestaan om groepslessen te geven, waarbij gezongen wordt. Het is daarom nog niet bekend wanneer er weer een snuffelcursus komt.

INSCHRIJVEN 2021-2022

Lees meer
Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor deze cursus

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

INSCHRIJVEN 2021-2022

Docenten

Onderstaande docenten geven les in KOM snuffelen

Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin, Muzieksafari en ukelele voor kinderen en volwassenen.

INSCHRIJVEN 2021-2022

Nieuwsgierig geworden? vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen snel contact met je op.

INSCHRIJVEN 2021-2022