Cursussen

KOM snuffelen

Info

In de cursus Kinderen Ontdekken Muziek (KOM) maken kinderen uit groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis met muziek. De cursus KOM snuffelen is een korte kennismaking met de jaarcursus KOM.

Onze cursus AMV heet tegenwoordig: Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op zogenaamde Orff-instrumenten. Dit zijn onder andere de trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, xylofoon, metallofoon, conga’s en klokkenspel. Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Daardoor kunnen ze uiteindelijk een goede keuze maken voor een instrument.

KOM snuffelen!

Weet je nog niet zeker of KOM: Kinderen Ontdekken Muziek iets voor jouw kind is? Laat het dan meedoen met onze snuffelcursus. En als het bevalt, kan je kind na de zomervakantie gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus in Barneveld of (bij voldoende aanmeldingen) in Voorthuizen.

In juni 2024 wordt de eerstvolgende cursus KOM Snuffelen gegeven. De cursus is bedoeld voor kinderen die in seizoen 2024-2025 in groep 3 t/m 6 zitten.

INSCHRIJVEN 2023-2024

INSCHRIJVEN 2024-2025

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in KOM snuffelen

Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin en ukelele voor kinderen en volwassenen.

INSCHRIJVEN 2023-2024

INSCHRIJVEN 2024-2025

Nieuwsgierig geworden? vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen snel contact met je op.

INSCHRIJVEN 2023-2024

INSCHRIJVEN 2024-2025