Cursussen

KOM snuffelen

Info

Bij KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV) maken kinderen uit groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis met muziek.

 

AMV Muziekschool Barneveld

Onze cursus AMV heeft een nieuwe naam: Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op zogenaamde Orff-instrumenten. Dit zijn onder andere de trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, xylofoon, metallofoon, conga’s en klokkenspel. Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Daardoor kunnen ze uiteindelijk een goede keuze maken voor een instrument.

KOM snuffelen!

Weet u nog niet zeker of KOM: Kinderen Ontdekken Muziek iets voor uw kind is? Laat het dan meedoen met onze jaarlijkse snuffelcursus. En als het bevalt, kan uw kind na de zomervakantie gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus in Barneveld of Voorthuizen. De snuffelcursus start in Barneveld op vrijdag 7 juni en bestaat uit 4 lessen van 16.45 tot 17.30 uur. De kosten bedragen 20 euro.

Inschrijven 2019-2020

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor deze cursus

De prijs voor de cursus KOM snuffelen wordt jaarlijks bepaald.

Inschrijven 2019-2020

Docenten

Onderstaande docenten geven les in KOM snuffelen

Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin, Muzieksafari en ukelele voor volwassenen.

Inschrijven 2019-2020