Cursussen

Muziekles op maat

Info

Wij willen graag dat iedereen muziekles bij ons kan volgen. Daarom bieden wij, naast de reguliere muzieklessen, ook Muziekles op maat aan. Kan jij of jouw kind vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of om welke andere reden dan ook geen standaard muziekles volgen? Vraag dan een proefles Muziekles op maat aan. Geef op het inschrijfformulier aan wat je wensen en mogelijkheden zijn, dan zorgen wij dat één van onze docenten contact opneemt om een afspraak te maken. We doen ons uiterste best om ook jou(w) kind een passende muziekles aan te bieden!

Proefles aanvragen

INSCHRIJVEN 2022-2023

INSCHRIJVEN 2023-2024

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Muziekles op maat

Laurine Jansen

Laurine Jansen verzorgt de cursus Muziekspeeltuin Speciaal, de gitaarcursus Op Toonhoogte, de bandcursus Opwekking, de cursus Kinderliedjes begeleiden op ukelele, ze geeft gitaarles, muziekles op maat en muzieklessen op basisscholen. Ook dirigeert ze vanaf mei 2023 het Barnevelds Jeugdorkest.

Van jongs af aan speel ik al veel soorten instrumenten, zoals orgel, blokfluit, gitaar, ukelele, piano, venova (soort saxofoon) en citer. Er zijn zoveel mooie instrumenten! Ook zing ik graag: klassieke muziek als sopraan, maar ook gewone (christelijke) liederen. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn werk als muziektherapeut en muziekdocent.

Als je les krijgt van mij, zorg ik ervoor dat je nieuwe dingen leert, maar ook altijd een succeservaring hebt, iets wat plezier geeft of wat je al goed kunt.

Als ik niet bij de muziekschool werk, geef ik muziektherapie bij de Rozelaar, geef ik via mijn eigen praktijk les in liedbegeleiden met gitaar en ukelele of werk ik in de tuin.

 

Proefles aanvragen

INSCHRIJVEN 2022-2023

INSCHRIJVEN 2023-2024