Cursussen

Pianocursus christelijke liederen

Info

Wil jij leren om christelijke muziek te spelen op de piano of heb jij misschien wel de ambitie om op school of in de kerk te begeleiden op de piano? Dan is de pianocursus christelijke liederen iets voor jou. In een klein groepje gaan we aan de slag met de muziek uit verschillende muziekbundels en van verschillende gospelartiesten. Als basis nemen we de akkoorden en zoeken daarbij een mooie manier om de liederen op de piano te spelen.

Er zijn twee niveaus. Een beginner is iemand die nog nooit piano heeft gespeeld. Mensen die al enige ervaring hebben met pianospel (notenschrift of akkoorden) kunnen voor het tweede niveau kiezen.

Praktische informatie
  • Start: vrijdag 16 februari in Barneveld en vrijdag 1 maart in Voorthuizen
  • Doelgroep: kinderen van 12+ en volwassenen (groepsindeling naar leeftijd)
  • Tijd niveau 1 (beginners): vrijdag 19.00-19.40 uur
  • Tijd niveau 2 (enige ervaring): vrijdag 19.40-20.20 uur
  • Aantal lessen: 9 om de week
  • Aantal deelnemers: max. 3 per groep
  • Kosten: €119 (12-21 jr) of €139 (21+)
  • Locatie: Barneveld en Voorthuizen
  • Docent: Mattanja Huising

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in via onderstaande knop.

INSCHRIJVEN 2023-2024

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Pianocursus christelijke liederen

Mattanja Huising

Mattanja Huising geeft de Pianocursus christelijke liederen, Kinderen Ontdekken Muziek in Voorthuizen en geeft de Coaching Muziekteams Kerken.

Van jongs af aan ben ik al veel bezig geweest met muziek. Op de basisschool zorgde ik ervoor dat de blokfluiten 3 stemmig klonken. Altijd heb ik veel gezongen en piano gespeeld. Na mijn opleiding docent muziek, heb ik in het onderwijs lesgegeven, privélessen gegeven in piano en zang en verschillende koren gedirigeerd.
Het mooiste van lesgeven vind ik het kijken naar de behoeftes van de leerling. Welke manier van leren en muziek maken past bij de leerling? Op welke manier is muziek maken genieten? Met de antwoorden op deze vragen, gaan we aan de slag om verder te ontwikkelen in het maken van muziek.
In mijn vrije tijd speel ik graag in een band in de kerk. Deze kennis en ervaring geef ik graag door, onder andere in de pianocursus christelijke liederen.

INSCHRIJVEN 2023-2024