Cursussen

Portretschilderen voor volwassenen

Info

Op maandag 6 maart start de 7-delige cursus Portretschilderen voor volwassenen, zowel beginners als gevorderden. De cursus wordt gegeven door Nienke Visscher. Wat kun je verwachten? Je leert verhoudingen, zowel portret als lichaam, composities maken, kleuren mengen en huidskleur maken. We schilderen met acryl. Je hoeft niets mee te nemen (eventueel je eigen penselen als je dat fijn vindt). Je leert realistisch schilderen in een losse stijl. De eerste vijf lessen krijg je opdrachten en de laatste twee lessen mag je zelf een eigen werk kiezen. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding.

cursus Portretschilderen

Praktische informatie

  • 7 lessen van 2 uur
  • Data: 6, 13, 20, 27 maart, 3, 17 en 24 april
  • Tijd: 10.00-12.00 uur
  • Kosten:  €139 (<21) of €159 (21+)
  • Maximum aantal deelnemers: 6
  • Docent: Nienke Visscher

Schrijf je in via onderstaande knop.

INSCHRIJVEN 2022-2023

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Portretschilderen voor volwassenen

Nienke Visscher

Nienke Visscher verzorgt de cursus Portretschilderen voor volwassenen.

'Ik schilder nu 9 jaar actief en mijn voorkeur gaat uit naar portretteren met een losse toets (figuratief) . En ja, oefening baart kunst. Ik ben ook niet geboren met een penseel in mijn hand. Kijk gerust even op mijn website: https://kunstvannienke.nl .
Op dit moment volg ik een masterclass bij Iris Frederikx. Ze was ook actief bij de televisieserie Project Rembrandt. Ik vind het ook fijn om actief te blijven, zodat ik mijn cursisten nóg beter kan begeleiden.
Ik kijk ernaar uit om in deze cursus aan de slag te gaan. Daarbij wil ik mijn cursisten meegeven dat het niet gaat om de prestatie die je levert, maar om gewoon jezelf te zijn en te genieten van het schilderen!'

INSCHRIJVEN 2022-2023