Cursussen

Strijkersensemble

Info

Beginnende leerlingen viool, cello en contrabas kunnen samenspelen in het Strijkersensemble. Dat kan al vanaf het eerste jaar dat je les hebt. Het Strijkersensemble staat onder leiding van viooldocent Gosia Stolte.

INSCHRIJVEN 2024-2025

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Strijkersensemble

Gosia Stolte-Ryrych

Gosia Stolte-Ryrych verzorgt de vioollessen en altvioollessen bij Muziekschool Barneveld. Ze geeft ook leiding aan het Strijkersensemble voor viool-, cello- en altvioolleerlingen.

Ik ben viool gaan spelen toen ik 7 jaar oud was op de muziekschool in Polen, waar ik vandaan kom. In Polen moeten leerlingen twee instrumenten spelen. Mijn tweede instrument was de piano.

Als je bij mij op les komt, leer je natuurlijk de technische vaardigheden. Een goede basis is heel belangrijk. Daarnaast gaan we ook heel veel muziek maken en gaan we op zoek naar de verhalen achter de noten.

Als ik geen muziekles geef, wandel ik graag. Als het mogelijk is in de bergen van Polen, maar hier in Nederland vind ik het ook heerlijk. Ik hou van boeken lezen, naar muziek luisteren en tentoonstellingen bezoeken. Ook speel ik graag zelf viool, het liefst met een klein groepje.

INSCHRIJVEN 2024-2025