Cursussen

Ukelele voor volwassenen

Info

De ukelele ziet er niet alleen grappig uit, het is ook een ontzettend leuk instrument om te bespelen. Doordat de ukelele slechts vier snaren heeft, kun je vrij snel een aantal akkoorden spelen. Je leert meteen verschillende (pop)liedjes, zodat je jezelf kunt begeleiden.

Lijkt het je leuk dit handzame en vrolijke instrument te leren spelen? Geef je dan op voor de beginnerscursus ukelele voor volwassenen (18+).

Praktische informatie beginnerscursus voor volwassenen:

  • Start op donderdag 12 maart
  • 6 donderdagavonden: 12, 19, 26 maart, 2, 9, 16 april
  • tijd beginners: 18.30-19.15 uur
  • 45 euro (tot 21 jaar, vanaf 21 jaar 54,45 euro) inclusief leeninstrument (met mogelijkheid tot koop)
Verder met ukelele spelen

Na de beginnerscursus ukelele kun je natuurlijk verder met ukelele spelen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus. Als je al eerder ukelele hebt gespeeld, neem dan even contact met ons op over het niveau waarop je kunt starten. De ukelele cursussen voor niveaus 2 en verder worden op dezelfde data gegeven als de beginnerscursus. De kosten bedragen ook 45 euro (excl. BTW) voor 6 lessen, maar wij stellen geen leeninstrument meer ter beschikking.

Volgende startdatum van de cursus ukelele voor volwassenen: 28 mei.

Schrijf in via de rode knop.

Inschrijven 2019-2020

Docenten

Onderstaande docenten geven les in Ukelele voor volwassenen

Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin, Muzieksafari en ukelele voor kinderen en volwassenen.

Inschrijven 2019-2020