Decemberconcert BKO en BJO

Terug naar overzicht

Op dinsdag 19 december geven het Barnevelds Kamerorkest en het Barnevelds Jeugdorkest een gezamenlijk Decemberconcert. Op het programma staan werken van onder anderen Haydn, Beethoven en Handel. Beide orkesten spelen zowel apart van elkaar als gezamenlijk. Solist deze avond is violiste Katinka Messelink. De avond sluit af met samenzang van enkele kerstliederen. Het concert vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Eng aan de Rochetstraat in Voorthuizen en begint om 19.30 uur. Kaarten à 3 euro zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Het Barnevelds Jeugdorkest (BJO) bestaat uit 30 leerlingen van Muziekschool Barneveld. Jonge, enthousiaste musici die wekelijks repeteren onder leiding van dirigent Laurine Jansen. Voor de leerlingen is het een bijzondere ervaring om samen met de leden van het BKO een echt concert te geven.

Het Barnevelds Kamerorkest bestaat uit 24 volwassen musici. Zij repeteren wekelijks onder leiding van Johanna Eijsbouts. Ook voor hen is het inspirerend en leuk om met de jonge musici van het BJO samen te spelen.