Bas Uijtdewilligen

Bas Uijtdewilligen geeft piano- en keyboardlessen.

Ik heb voor toetsinstrumenten gekozen omdat ik als klein kind altijd zat te pingelen op een piano van vrienden van mijn ouders. Eenmaal op keyboardles vond ik dit geweldig en stopte ik nooit meer met spelen. Ik ben gaan studeren aan het conservatorium in Alkmaar (wat nu naar Haarlem is verhuisd) en geef daar ook les.
 
Als je van mij les hebt, hoop ik dat ik je kan motiveren door gezelligheid en humor en dat je er veel plezier in zult hebben! Dat ik je alle facetten van de popmuziek kan bijbrengen en dat ik je veel kan leren door middel van theoretische en praktische tips.
 
Als ik geen les geef, sta ik ergens op een podium in een theater, op een festival, een TV studio, filmset of andere zaal om artiesten te begeleiden als sessiemuzikant. Ik ben sinds 2015 bandleider bij OG3NE en tour met de dames door het hele land. Dit freelance werk vind ik fantastisch en ik gebruik mijn praktijkervaring ook in de lessen. Ik probeer creatief met de liedjes om te gaan en dingen op een interessante en praktische manier te brengen. Als je les hebt is het natuurlijk een grote voorwaarde dat het leuk is, want dan sta je pas open om allerlei nieuwe dingen te leren.
 
Neem vooral een kijkje op mijn website: www.basmusic.nl
Ik hoop tot snel! Groetjes, Bas