Eline Martinius

Eline Martinius geeft bij voldoende belangstelling vioolles op onze locaties in Voorthuizen, Garderen enĀ  Kootwijkerbroek. Ook verzorgt zij de cursus Muziek op Schoot in Garderen en Kootwijkerbroek.

Toen ik negen jaar was mocht ik mee naar een proefles piano en viool, de klank van de viool en het spelen op de viool vond ik zo mooi dat ik niet meer naar de proefles piano ben geweest. Ik heb gestudeerd in Utrecht en Arnhem voor mijn Docerend en Uitvoerend Musicus diploma. Daarna kreeg ik een beurs om mijn Master Degree in Amerika te halen, ik heb daar toen twee jaar gewoond. Ik heb bij verschillende muziekscholen gewerkt, in Winterswijk, Tiel en Dieren en ik heb in verschillende orkesten gespeeld, het Nederlands jeugd orkest, het Phion, het Brabants Kamerorkest en het Promenade orkest. Ook heb ik gewerkt als Dierenarts assistente en Pedagogisch Medewerker, sinds zeven jaar werk ik bij de Amphion Muziekschool in Doetinchem.

Het lijkt mij heel fijn om aan jou les te geven, dan gaan we kijken wat jij leuk zou vinden om te spelen, wat jou motiveert! We gaan beginnen met een methode die ik combineer met andere lesboeken, we gaan kijken wat je leuk vindt, van klassiek tot pop, van Iers tot filmmuziek. Een enthousiast en fijn contact is voor mij heel belangrijk!

In mijn vrije tijd wandel ik graag, zit graag in het zonnetje en loop soms graag hard mijn neus achterna!