Maike van der Wiel

Vanaf maart 2022 geeft Maike van der Wiel de cursussen Muziek op Schoot.

Ik zing al zolang als ik me kan herinneren. Als jong meisje ben ik bij een kinderkoor gaan zingen en dat bouwde zich met de jaren zover uit, dat ik op een gegeven moment wel vier of vijf avonden in de week aan het zingen was. Uiteindelijk ben ik een kinderkoor gaan dirigeren, ging ik les geven bij de Koorschool in Ede en was ik bezig met een pedagogische opleiding (Sociaal Pedagogisch Werk). Na deze opleiding heb ik aan het conservatorium klassieke zang gestudeerd. En deze twee opleidingen ben ik nu aan het combineren bij Muziek op Schoot.

Muziek is mijn passie én ik werk heel graag met kinderen. Ik heb altijd interesse gehad in het effect dat muziek kan hebben op de ontwikkeling van kinderen. En Muziek op Schoot past perfect in dat plaatje.

Als je les van mij hebt, dan hoop ik dat ik met mijn enthousiasme jullie mee kan nemen in de magie van de muziek. En dat jullie (groot)ouders samen met je (klein)kinderen vooral veel plezier ervaren tijdens de lessen en dit plezier samen thuis eveneens kunnen maken .

Als ik geen les geef dan werk ik in de kinderopvang. Daarnaast zing ik graag met mijn vocaal ensemble EVA. En pas ik regelmatig op mijn neefjes of nichtje. Ik maak graag een wandeling in het bos of op de hei, luister naar klassieke muziek of lees een boek.