Paula Kleisen

Paula Kleisen is bureaumanager en communicatiemedewerker bij Muziekschool Barneveld.

Bij mijn beide functies is communicatie het sleutelwoord. Als bureaumanager ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Daarbij ben ik het aanspreekpunt voor (de ouders/verzorgers van) de leerlingen. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Als communicatiemedewerker zorg ik er, samen met mijn collega, voor dat de activiteiten van de muziekschool bij zoveel mogelijk mensen binnen gemeente Barneveld bekend worden. Het schrijven van teksten voor en up-to-date houden van deze website is één van de onderdelen daarvan.

Door de combinatie van functies is mijn werk heel afwisselend. Ik ben van vrijwel alles wat er binnen de muziekschool gebeurt op de hoogte. Daardoor voel ik me heel betrokken en dat vind ik leuk. De muziekschool is een fijne, creatieve plek om te werken met enthousiaste collega’s. Er is iedere dag muziek en daar word je vrolijk van!

Als ik niet bij de muziekschool ben, sta ik in de keuken om iets lekkers te koken, lees ik een boek, zing ik mee in een projectkoor of wandel ik in de mooie Nederlandse natuur.