Informatie maatregelen coronavirus

Terug naar overzicht

Update 10 mei 2020

muziekschool mag nog niet open

Op dit moment is het helaas nog niet toegestaan om muzieklessen in ons gebouw te geven. Hoewel het geven van één op één muziekles wel mag, is ons gebouw een openbaar gebouw waarvoor speciale regels gelden. Zodra we weer in ons gebouw les mogen geven, krijgen leerlingen via hun docent bericht hierover. Met vragen kunt u ook altijd terecht bij onze administratie via info@muziekschoolbarneveld.nl.

Update 16 maart 2020

Muziekschool gesloten vanaf 16 maart. Docenten geven online muziekles.

In navolging van de sluiting van de scholen zal Muziekschool Barneveld vanaf 16 maart haar deuren sluiten. In ieder geval tot 6 april 2020 vinden er geen muzieklessen of activiteiten meer in het gebouw aan het Theaterplein plaats. Met deze ingrijpende maatregel willen we bijdragen aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Tot in ieder geval 6 april geven onze docenten online muziekles. Dit geldt alleen voor individuele lessen. Groepslessen en repetities van orkesten, ensembles en bandjes kunnen helaas niet doorgaan. Leerlingen krijgen hierover bericht van hun docent.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor alle vragen die u eventueel nog heeft over het coronavirus verwijzen wij  u naar de website van het RIVM www.rivm.nl/coronavirus en naar de GGD Gelderland-Midden. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Ferdi Schukking
directeur

PS Wij zijn de komende periode niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons wel mailen op info@muziekschoolbarneveld.nl.