Music connect

Music Connect verbindt mensen door muziek

logo Music ConnectMensen met elkaar verbinden via het maken van muziek, dat is het doel van Music Connect. In dit project kan iedereen uit Barneveld van 16 jaar en ouder met of zonder muzikale ervaring muziek (leren) maken. Samen muziek maken in een ongedwongen sfeer is een uitstekende manier om in contact te zijn met anderen. Juist in deze tijd is dat ontzettend belangrijk. Music Connect is een samenwerking tussen het Jongerenwerk, Be Active & Creative Gemeente Barneveld en Muziekschool Barneveld. Het project bestaat uit acht bijeenkomsten. De startdatum is 11 september 2021 en deelname is gratis.

Inzameling instrumenten

Voor deelnemers zonder instrument heeft Music Connect een inzameling gehouden. Er zijn inmiddels voldoende instrumenten ingeleverd om het project te kunnen starten.

Inhoud

Music Connect bestaat uit acht bijeenkomsten. Onder leiding van een professionele docent van Muziekschool Barneveld leren de deelnemers samen muziek te maken. We sluiten af met een gezamenlijke uitvoering. Iedereen vanaf 16 jaar met een behoefte om muziek en contact te maken kan zich opgeven via connect@muziekschoolbarneveld.nl. Deelnemers aan Music Connect mogen gedurende het project een instrument lenen. Ervaring met muziek maken is niet nodig. Plezier maken en samen leren staan voorop!

Praktisch

Wil jij ‘connecten’ met andere mensen door middel van muziek? Geef je dan op voor Music Connect!

  • De bijeenkomsten zijn in Muziekschool Barneveld (óf online als samenkomen niet mag)
  • Er zijn acht bijeenkomsten
  • Deelname is gratis
  • Start: zaterdag 11 september
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
  • Aanmelden via connect@muziekschoolbarneveld.nl