Muziek op Schoot zomercursus

Terug naar overzicht

Vanaf 17 en 18 mei starten de zomercursussen Muziek op Schoot. Docente Maryanne de Jager van Muziekcentrum Harlekijntje verzorgt deze cursussen voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Samen met een ouder/begeleider kunnen de kindjes genieten van allerlei leuke liedjes, beweging en muzikale spelletjes.

De cursussen vinden plaats op woensdag- en donderdagochtend (resp. 8 en 7 lessen). De kosten bedragen €7,50 per les (incl. liedjesboekje). Inschrijven kan via onze inschrijfpagina.


In deze cursus voor de allerkleinsten is er veel aandacht voor de zomer. We zingen liedjes over water, zwemmen, golfjes op zee, zonnecrème smeren en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook liedjes die het hele jaar gezongen kunnen worden zoals troostliedjes, aankleedliedjes en tandenpoetsliedjes. Naast zingen doen we ook veel muzikale spelletjes, dans, beweging en ritmespel. We maken veel gebruik van materiaal, zoals muziekinstrumentjes, ballen, sjaaltjes en vingerpopjes.

Gratis workshops

Iedereen die eerst een keer kennis wil maken met Muziek op Schoot is welkom bij de gratis workshop op onze Open Dag van zaterdag 13 mei aanstaande. Om 10.45 uur en om 11.15 uur geeft juf Maryanne twee gratis workshops voor kindjes van 0 tot 4 jaar met hun ouder/begeleider. Vooraf aanmelden is niet nodig. De workshops vinden plaats in lokaal 10 van de muziekschool.