Pop

Wil jij het liefst popmuziek spelen of blues, jazz, musical of rock? En heb je altijd al willen optreden in een band? Meld je dan aan bij Plug In

header
Wat is Plug In?

Bij Plug In krijg je lessen in lichte muziek op gitaar, drum, basgitaar, toetsen, saxofoon, mallets en zang. Tijdens de reguliere lessen leer je techniek, ontwikkel je jouw muzikaliteit en creativiteit en krijg je informatie over de verschillende stijlen. Tijdens een voorspeelconcert kun je jouw skills laten horen.

Projectbands

Leerlingen van Plug In kunnen zich inschrijven voor een projectband. Wat je in de reguliere les geleerd hebt, breng je tot uitvoering in een band. Het einddoel is een optreden.

Vaste bands

Naast het volgen van de reguliere lessen kun je in een vaste band spelen o.l.v. bandcoach Berry Janssen.. Samen spelen, je rol in een band ontdekken, nummers instuderen en uitvoeren en natuurlijk veel plezier hebben zijn hierbij de ingrediënten.

Samen studeren

De leerlingen van Plug In hebben de mogelijkheid om in verschillende samenstellingen een stuk in te studeren. Dit kun je dus doen met een ander instrument dan je zelf speelt of met zang.

Binnenkort beschikt de muziekschool over een opnamestudio waar je jouw eigen track op kunt nemen.

Heb jij zin om mee te doen? Schrijf je dan in via onze inschrijfpagina.