Proeflesdag 25 september

Terug naar overzicht

Ben je benieuwd hoe het is om een instrument te bespelen of te zingen? Kom het uitproberen op de Proeflesdag van Muziekgezelschap De Harmonie en Muziekschool Barneveld.

Gratis kennismaken

Of je nu kiest voor een lidmaatschap van een muziekvereniging of voor muziekles bij een muziekschool, muziek maken is leuk en leerzaam voor iedereen! De Harmonie en Muziekschool Barneveld willen er met deze Proeflesdag samen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met muziekles. Er zijn lessen accordeon, bariton, basgitaar, blokfluit, cello, contrabas, drums, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, klavecimbel, marimba, muziekproductie, orgel, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek.

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar is er van 10.30 tot 10.50 een workshop Cursus Muzikale Verkenning bij De Harmonie en voor kinderen uit groep 3 tot en met 6 is er van 12.40 tot 13.00 uur een workshops Kinderen Ontdekken Muziek bij de muziekschool. Nieuw in het aanbod van de muziekschool is het vak Muziekproductie, waar ook een proefles voor aangevraagd kan worden.

Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan tot 22 september op www.muzieklesbarneveld.nl