Proeflesdag

Op zaterdag 25 september 2021 is het Proeflesdag bij Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een gratis proefles van 20 minuten reserveren.

Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan (liefst voor 23 september) via deze website. Wil je je na de proefles inschrijven voor een instrumentale of vocale jaarcursus? Doe dat dan meteen op 25 september, dan krijg je 25 euro korting (op een jaarcursus met wekelijkse les, alleen voor nieuwe leerlingen)! Ook Muziekgezelschap De Harmonie houdt een proeflesdag.

Gratis

Bij Muziekschool Barneveld kun je les krijgen op heel veel instrumenten. Voor sommigen is het moeilijk om daaruit een keuze te maken. Dan is de Proeflesdag een uitkomst. Je kunt gratis een instrument (of zang) uitproberen en ontdekken wat bij je past. Bovendien kun je kennismaken met de muziekschool en de docenten. Er zijn lessen accordeon, blokfluit, cello, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, klavecimbel, marimba, muziekproductie, orgel, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek.

Veilig

Dankzij maatregelen als eenrichtingsverkeer en plexiglas schermen in de lokalen kunnen de 1-op-1 lessen veilig gegeven worden. De proeflessen worden alleen op afspraak gegeven. Bij kinderen mag er één ouder of verzorger bij de les aanwezig zijn.