Proeflesdag 11 juli

Op zaterdag 11 juli is het Proeflesdag bij Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een gratis proefles van 20 minuten reserveren. Kinderen en volwassenen zijn welkom om één of meerdere instrumenten of zang uit te proberen. Ook zijn er workshops Muziek op schoot (online) en Kinderen Ontdekken Muziek.

Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan (liefst voor 9 juli) via dit inschrijfformulier. Wil je je na de proefles inschrijven voor een instrumentale of vocale jaarcursus? Doe dat dan meteen op 11 juli, dan krijg je 25 euro korting (op een jaarcursus met wekelijkse les, alleen voor nieuwe leerlingen)! NB Bij inschrijvingen die vanaf 9 juli binnenkomen, proberen wij de proefles nog voor de zomervakantie in te plannen. Als dat niet lukt, kan het zijn dat de proefles begin september gegeven wordt.
Ook Muziekgezelschap De Harmonie houdt op 11 juli Proeflesdag.

 

klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

 

Workshops voor jonge kinderen

Op de Proeflesdag zijn er voor kinderen twee workshops: van 10.00 tot 10.15 uur is er Kinderen Ontdekken Muziek (leerlingen uit groep 3 t/m 6). Van 10.30 tot 11.00 uur kunnen ouders met hun kind (0 tot 4 jaar) via livestream een workshop Muziek op Schoot volgen. 

Gratis en vrijblijvend

Bij Muziekschool Barneveld kun je les krijgen op heel veel instrumenten. Voor sommigen is het moeilijk om daaruit een keuze te maken. Dan is de Proeflesdag een uitkomst. Je kunt gratis en vrijblijvend een instrument (of zang) uitproberen en ontdekken wat bij je past. Bovendien kun je kennismaken met de muziekschool en de docenten. Er zijn lessen accordeon, blokfluit, cello, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, klavecimbel, marimba, orgel, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek.

Veilig

Sinds kort zijn de muzieklessen in het gebouw aan het Theaterplein hervat. Dankzij maatregelen als eenrichtingsverkeer en plexiglas schermen in de lokalen kunnen de 1-op-1 lessen veilig gegeven worden. De proeflessen worden alleen op afspraak gegeven. Bij kinderen mag er één ouder of verzorger bij de les aanwezig zijn.