Start beginnerscursus ukelele

Terug naar overzicht

Update 30 maart: ook de tweede groep beginners volwassenen is vol. Je kunt alleen nog inschrijven voor de beginnerscursus ukelele die start op donderdag 6 juni.

Update 28 maart: Bij voldoende aanmeldingen start er op vrijdag 5 april ook een beginnerscursus ukelele voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Deze bestaat uit 6 lessen van 30 minuten voor de prijs van 45 euro inclusief leeninstrument. Tijd is van 17.00 tot 17.30 uur. Schrijf direct in via het inschrijfformulier

Update 25 maart: De beginnerscursus ukelele van 18.30 uur is volgeboekt. Er start een tweede groep op dezelfde dag om 20.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande knop.

Op donderdag 4 april start er weer een beginnerscursus ukelele voor volwassenen. De ukelele ziet er niet alleen leuk uit, het is ook een ontzettend leuk instrument om te bespelen. Doordat de ukelele slechts vier snaren heeft, is het vrij eenvoudig om een aantal akkoorden te leren spelen. Je leert ook meteen een aantal (pop)liedjes, zodat je jezelf kunt begeleiden.

Lijkt het je leuk dit handzame en vrolijke instrument te leren spelen? Dan is deze cursus iets voor jou! Voorkennis of ervaring is niet nodig. In deze laagdrempelige beginnerscursus ga je meteen aan de slag met het instrument en het samenspelen.

Praktische informatie:

  • start 4 april 2019 VOL: je kunt wel inschrijven voor de nieuwe beginnerscursus die start op donderdag 6 juni
  • 6 donderdagavonden van 18.30 tot 19.15 uur VOL, tweede groep van 20.00 tot 20.45 uur VOL
  • vanaf 18 jaar
  • 45 euro (excl. BTW) inclusief leeninstrument (met mogelijkheid tot koop)
  • Schrijf direct in via het inschrijfformulier