Wintercursussen Muziek op Schoot

Terug naar overzicht

Op woensdag 25 november is de wintercursus Muziek op schoot voor de allerjongsten (0 tot 4 jaar) van start gegaan. De kosten bedragen 76,50 voor 9 lessen. De lessen vinden plaats in de ochtend. Het is mogelijk om later in te stromen. Kijk op onze pagina Muziek op Schoot voor meer informatie en inschrijven. 

Vrolijke liedjes
Deze muzikale cursus is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met hun (groot)ouder of begeleider gaan de kleintjes zingen, bewegen en op instrumentjes spelen. De vrolijke liedjes van de wintercursus gaan onder andere over koude handjes, sneeuwvlokjes en sleetje rijden. Natuurlijk zijn er ook liedjes die het hele jaar gezongen kunnen worden, zoals troostliedjes, aankleedliedjes en tandenpoetsliedjes. De kinderen kunnen zich uitleven met muzikale spelletjes, dans, beweging en ritmespel. Daarbij gebruiken we muziekinstrumentjes, ballen, sjaaltjes en vingerpopjes.

Veiligheid voorop
Gelukkig kan de cursus weer als vanouds op onze locatie gegeven worden. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, zodat de kinderen en hun (groot)ouders bij ons veilig muziekplezier kunnen maken. De lessen worden gegeven in een groot lokaal met kleine groepjes, zodat er ruim voldoende afstand gehouden kan worden. Bekijk hier ons coronaprotocol.