header
Cursussen

Kinderen Ontdekken Muziek (AMV)

Info

AMV in Barneveld en voorthuizen heet voortaan KOM: Kinderen Ontdekken Muziek. Bij deze cursus maken kinderen uit groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis met muziek.

 

AMV Muziekschool Barneveld

Onze cursus AMV heeft een nieuwe naam: KOM: Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel bekende liedjes gezongen en leren ze spelen op zogenaamde Orff-instrumenten. Dit zijn onder andere de trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, xylofoon, metallofoon, conga’s en klokkenspel.

Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Daardoor kunnen ze uiteindelijk een goede keuze maken voor een instrument.

VOORRANG BIJ PLAATSING

Tijdens het KOM-jaar werken de leerlingen ook mee aan de Instrumentenparade en hebben ze een slotuitvoering met diploma-uitreiking. KOM-leerlingen hebben voorrang bij de plaatsing voor het instrument van hun keuze.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De KOM-lessen worden gegeven in groepen van maximaal 15 kinderen, vanaf 6 jaar (groep 3 tot en met 6). Een les duurt 50 minuten. Kijk voor de kosten onder het tabblad tarieven. De cursus start aan het begin van ieder schooljaar op donderdag aan het eind van de middag. Afhankelijk van de groepsgrootte is het nog tot aan de herfstvakantie mogelijk om in te stromen. KOM: Kinderen Ontdekken Muziek wordt gegeven in Barneveld en bij voldoende belangstelling ook op maandagmiddag in Voorthuizen. Ieder jaar in juni is er een korte kennismakingscursus: KOM snuffelen.

In januari starten er weer cursussen Muzieksafari en Popsafari. Deze korte cursussen zijn meer gericht op het kiezen van een muziekinstrument.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Schrijf je hieronder in voor de cursus KOM: Kinderen Ontdekken Muziek.

Inschrijven

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor muziekoriëntatie voor Kinderen

Tarieven 2018-2019

Cursussen  Frequentie  Prijs
Kinderen Ontdekken Muziek (AMV) (6-9 jr.) wekelijks 50 minuten € 165 voor jaarcursus
Muziekspeeltuin (4-6 jr.) 8 à 10 lessen van 45 minuten € 8 per les
Muzieksafari (start januari) (7-10 jr.) wekelijks 45 minuten prijs later bekend
Popsafari (start jan. en juni) (8-12 jr.) wekelijks 40 minuten prijs later bekend
Muziek op Schoot (start 4x per jaar) (0-4 jr.)  8 à 10 lessen van 40 minuten € 8 per les
Korte cursus Ukelele (14-18 jr. en 18+) niveau 1 en 2 6 lessen van 45 minuten € 45 excl. BTW

NB Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Inschrijven

Docenten

Onderstaande docenten geven les in Kinderen Ontdekken Muziek (AMV)

Christine Vermeulen

Christine Vermeulen verzorgt op onze muziekschool de cursussen KOM: Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV), Muziekspeeltuin, Muzieksafari en ukelele voor volwassenen.

Inschrijven