Cursussen

Jong Talentklas

Info

Muziekschool Barneveld heeft een Talentklas voor onze meest gemotiveerde en getalenteerde leerlingen. Daarnaast hebben wij een Jong Talentklas. Dit jaarprogramma is bedoeld voor de jongere leerlingen (leeftijd tot ongeveer 14 jaar), die opvallen door hun muzikaliteit en leergierigheid maar nog niet toe zijn aan het intensievere programma van de Talentklas.

Wekelijks 30 minuten les

Leerlingen die meedoen aan de Jong Talentklas nemen wekelijks 30 minuten privéles af. Die tijd is nodig om te werken aan de persoonlijke ontwikkeling van het jonge talent. In de les leren docent en leerling elkaar nog beter kennen en is er meer tijd om stukken te spelen of te zingen of juist om op belangrijke details in te gaan.

Speciaal programma

Naast de privélessen bieden wij een speciaal programma om de jonge talenten verder te helpen in hun muzikale ontwikkeling. Dit jaarprogramma bestaat uit één of meer van de volgende onderdelen:

  • Een workshop podiumpresentatie
  • Deelname aan het maandelijkse Open Podium
  • Deelname aan het Jong Talentconcert in het voorjaar
  • Deelname aan het slotconcert Barneveld Proms
  • Deelname aan een van onze ensembles, bandjes of orkesten
  • Toeschouwer bij de masterclasses en workshops van de Talentklas
  • Heeft de leerling of de docent zelf een idee voor een leuk project of samenspel stuk? Dan kijken we samen of we dat kunnen realiseren.
Wie komen in aanmerking?

Iedere docent van de muziekschool kan leerlingen voordragen voor deelname aan de Jong Talentklas. Het kan ook dat de ouders/verzorgers hun zoon of dochter graag willen laten deelnemen. In overleg tussen ouders en docent wordt besproken of de leerling toelating kan doen. Is dit positief, dan komt een van onze andere docenten een keer langs in de les om het spel of de zang te beoordelen en bespreken we de motivatie met de ouder en de leerling. Aan de hand daarvan bepalen we of de leerling tot de Jong Talentklas wordt toegelaten.

Kosten

Naast de kosten voor de wekelijkse privéles van 30 minuten tegen het bijbehorende tarief, zijn er in principe geen extra kosten aan deelname verbonden.

Enthousiast geworden? Via onderstaande knop kun je iemand aanmelden voor de Jong Talentklas.

INSCHRIJVEN 2023-2024

INSCHRIJVEN 2024-2025

Lees meer
Docenten

Onderstaande docenten geven les in Jong Talentklas

Geen docenten gevonden

INSCHRIJVEN 2023-2024

INSCHRIJVEN 2024-2025