Proeflesdag 26 juni 2021

Op zaterdag 26 juni is het Proeflesdag bij Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een gratis proefles van 20 minuten reserveren.

Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan (liefst voor 22 juni) via dit inschrijfformulier. Wil je je na de proefles inschrijven voor een instrumentale of vocale jaarcursus? Vraag dan naar de kortingscode, dan krijg je 25 euro korting (op een jaarcursus met wekelijkse les, alleen voor nieuwe leerlingen)! NB Bij inschrijvingen die na 22 juni binnenkomen, proberen wij de proefles nog voor de zomervakantie in te plannen. Als dat niet lukt, kan het zijn dat de proefles begin september gegeven wordt.

klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

 

Workshops voor jonge kinderen

Op de Proeflesdag zijn er voor kinderen twee workshops: van 10.00 tot 10.20 uur is er Kinderen Ontdekken Muziek (leerlingen uit groep 3 t/m 6). Van 13.30 tot 14.00 uur kunnen ouders met hun kind (0 tot 4 jaar) een workshop Muziek op Schoot volgen. 

Gratis en vrijblijvend

Bij Muziekschool Barneveld kun je les krijgen op heel veel instrumenten. Voor sommigen is het moeilijk om daaruit een keuze te maken. Dan is de Proeflesdag een uitkomst. Je kunt gratis en vrijblijvend een instrument (of zang) uitproberen en ontdekken wat bij je past. Bovendien kun je kennismaken met de muziekschool en de docenten. Er zijn lessen accordeon, blokfluit, cello, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, klavecimbel, marimba, orgel, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek.

Veilig

Dankzij maatregelen als eenrichtingsverkeer en plexiglas schermen in de lokalen kunnen de 1-op-1 lessen veilig gegeven worden. De proeflessen worden alleen op afspraak gegeven. Bij kinderen mag er één ouder of verzorger bij de les aanwezig zijn. Bekijk van tevoren ons coronaprotocol.